Πέτρου: Αύξηση 25% για STAROIL

INBusinessNews  26/06/2014 11:24
Πέτρου: Αύξηση 25% για STAROIL

Πέτρου: Αύξηση 25% για STAROIL

INBusinessNews  26/06/2014 11:24

Οι εναλλακτικές πηγές αυτοκίνησης  παρουσιάζονται αργά αλλά σταθερά στην κυπριακή αγορά με αντίκτυπο στον τομέα των πετρελαιοειδών και ειδικά των πρατηρίων, ωστόσο αυτός δεν θα είναι  λόγος για να βάλουν λουκέτο αρκετά πρατήρια πετρελαιοειδών σύμφωνα με το Διευθύνων Σύμβουλο της STAROIL κ. Γιώργο Πέτρου. 

«Θα οδηγηθούν στο κλείσιμο πολλά πρατήρια γιατί είναι παλιά, πρέπει να ανακαινιστούν και τα έξοδα είναι πολύ υψηλά με τις νέες ανάγκες και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες» δήλωσε στο InBusinessNews ο κ. Πέτρου.
 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL εμφανίστηκε ευχαριστημένος και αισιόδοξος για τη μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας: «Παρά τη κρίση του τελευταίου χρόνου, έχουμε καταφέρει φέτος μια αύξηση της τάξεως του 25%», συμπλήρωσε ο κ. Πέτρου.

Ερωτηθείς τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τη STAR OIL από τις υπόλοιπες εταιρείες ο κ. Πέτρου αναφέρθηκε στο μοντέρνο και βιομηχανικό design.  «Έχουμε ξεφύγει από εκείνα τα πατροπαράδοτα τα τετραγωνισμένα πρατήρια με τις πολλές αντλίες και νομίζω ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει» συμπλήρωσε. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας