Γεωργίου: Από την ΙΒΜ στη Logicom

INBusinessNews  18/06/2014 07:54
Γεωργίου: Από την ΙΒΜ στη Logicom

Γεωργίου: Από την ΙΒΜ στη Logicom

INBusinessNews  18/06/2014 07:54

Ο Όμιλος Logicom ανακοίνωσε την ένταξη του Γιώργου Γεωργίου στο δυναμικό της Logicom Solutions, ως Global Services Director.

Ο κ. Γεωργίου αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Τμήματος Υπηρεσιών της Logicom Solutions στην Κύπρο και διεθνώς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει πολυετή διευθυντική πείρα σε πολυεθνική εταιρεία, στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων.

"Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω το πόστο αυτό στην Logicom, μια από τις πιο πετυχημένες κυπριακές εταιρείες που που αναπτύσσεται ραγδαία τόσον στην Κύπρο αλλά κυρίως στο εξωτερικό", δήλωσε στο InBusinessNews o κ. Γεωργίου.

Πρώτιστο καθήκον και αποστολή του είναι η περαιτέρω αναβάθμιση και διεύρυνση των προσφερόμενων επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων σε επιλεγμένους τομείς της αγοράς και συνακόλουθα η περαιτέρω επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με προτεραιότητα στις χώρες που ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Logicom.  


«Η ένταξη ενός καταξιωμένου στελέχους του τομέα της πληροφορικής στο δυναμικό της Logicom Solutions, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της εταιρείας να προσφέρει πρόσθετες και καινοτόμες λύσεις, αλλά και να επεκταθεί γεωγραφικά, έτσι ώστε να ενδυναμώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τοπική, αλλά και στη διεθνή αγορά»,  δήλωσε ο Βαρνάβας Ειρήναρχος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Logicom.

Ο Γιώργος Γεωργίου αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή από την ΙΒΜ, έπειτα από 21 συναπτά έτη παρουσίας στην εταιρεία.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας