Γεωργίου: Από την ΙΒΜ στη Logicom

Ο Όμιλος Logicom ανακοίνωσε την ένταξη του Γιώργου Γεωργίου στο δυναμικό της Logicom Solutions, ως Global Services Director.

Ο κ. Γεωργίου αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Τμήματος Υπηρεσιών της Logicom Solutions στην Κύπρο και διεθνώς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει πολυετή διευθυντική πείρα σε πολυεθνική εταιρεία, στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων.

"Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω το πόστο αυτό στην Logicom, μια από τις πιο πετυχημένες κυπριακές εταιρείες που που αναπτύσσεται ραγδαία τόσον στην Κύπρο αλλά κυρίως στο εξωτερικό", δήλωσε στο InBusinessNews o κ. Γεωργίου.

Πρώτιστο καθήκον και αποστολή του είναι η περαιτέρω αναβάθμιση και διεύρυνση των προσφερόμενων επιχειρηματικών και τεχνολογικών λύσεων σε επιλεγμένους τομείς της αγοράς και συνακόλουθα η περαιτέρω επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με προτεραιότητα στις χώρες που ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Logicom.  

«Η ένταξη ενός καταξιωμένου στελέχους του τομέα της πληροφορικής στο δυναμικό της Logicom Solutions, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της εταιρείας να προσφέρει πρόσθετες και καινοτόμες λύσεις, αλλά και να επεκταθεί γεωγραφικά, έτσι ώστε να ενδυναμώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τοπική, αλλά και στη διεθνή αγορά»,  δήλωσε ο Βαρνάβας Ειρήναρχος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Logicom.

Ο Γιώργος Γεωργίου αποσύρθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή από την ΙΒΜ, έπειτα από 21 συναπτά έτη παρουσίας στην εταιρεία.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame