RICS: Περιφερειακός διευθυντής ο Vermeulen

Το RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Maarten Vermeulen στη θέση του νέου Περιφερειακού Διευθύνοντα Συμβούλου Ευρώπης, Ρωσίας και Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Βασική αποστολή του κ. Vermeulen είναι η διασφάλιση των ηθικών και επαγγελματικών προτύπων στην ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων.

Από το Μάιο του 2014, ο κ. Vermeulen έχει αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη του προφίλ και του κύρους του RICS σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, την ενίσχυση των υπηρεσιών των μελών και την προσέγγιση νέων. Πρωταρχικός στόχος του κ. Vermeulen θα είναι η διαμόρφωση των στρατηγικών προτεραιοτήτων του RICS στις περιοχές αυτές.

Ο κ. Vermeulen διαθέτει μια μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των ακινήτων, αφού μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην Composition Capital Partners ως Διευθυντής Ευρώπης και υπεύθυνος για ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε ίδια κεφάλαια σε όλη την Ευρώπη. Προηγουμένως, εργάστηκε στους Protego Real Estate Investors, Lasalle Investment Management και Bouwfonds Asset Management.

Σχολιάζοντας το διορισμό ο κ. Mark Walley, RICS Regional Managing Director EMEA, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Maarten στην ηγετική ομάδα του RICS EMEA. Το εύρος και η ποικιλία της Ευρώπης και της Ρωσίας μάς παρέχουν πολλές προκλήσεις, και η εκτεταμένη εμπειρία του στα θέματα των επενδύσεων και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων θα μας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά. Το RICS έχει πολλές ευκαιρίες να αναπτυχθεί στην Ευρώπη και πιστεύω ότι ο Maarten βρίσκεται στην ιδανική θέση για να εξασφαλίσει ότι τα πρότυπα και οι προσδοκίες του επαγγέλματος παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας.»

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής του RICS σε Ευρώπη, Ρωσία και Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, κ. Maarten Vermeulen, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτή τη θέση, με όλες τις προκλήσεις που τη χαρακτηρίζουν, καθώς πιστεύω ακράδαντα στο παγκόσμιο όραμα του οργανισμού και τους βασικούς του στόχους, που στηρίζονται στην ανάπτυξη, τη ρύθμιση και επιβολή επαγγελματικών προτύπων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μια πολυδιάστατη και δυναμική ομάδα, με παρουσία σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες, αντιπροσωπεύοντας περίπου 6.450 επαγγελματίες μέλη, 1.650 υποψήφιους για ένταξη και πάνω από 5.600 φοιτητές-μέλη.»

 

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου