Το ύποπτο παρελθόν του Danny Brewster

INBusinessNews  12/05/2014 17:29
Το ύποπτο παρελθόν του Danny Brewster

Το ύποπτο παρελθόν του Danny Brewster

INBusinessNews  12/05/2014 17:29

Προτού επενδύσει στο Bitcoin, o διαβόητος Neo, Danny Brewster φαίνεται πως είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές, με το όνομά του να εμπλέκεται για άλλη μια φορά σε υπόθεση εξαπάτησης συνεργατών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC Lincolnshire, τον Αύγουστο του 2012 ο  Danny Brewster είχε για άλλη μια φορά νίψει τα χείρας τους, αφήνοντας εκτεθειμένους όσους είχαν καταβάλει προκαταβολή για να συμμετέχουν σε ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο θα διοργάνωνε η εταιρεία του «Future Entertainment». Ένα φεστιβάλ το οποίο τελικά δεν διοργανώθηκε ποτέ.

Πιο αναλυτικά, το Future Festival, όπως είχε ονομαστεί, ακυρώθηκε λίγους μήνες πριν τη διοργάνωσή του, με χιλιάδες στερλίνες να κάνουν φτερά αφού όσοι είχαν δώσει προκαταβολή για να συμμετέχουν με υπηρεσίες catering δεν πήραν πότε τα χρήματα τους πίσω. Το ίδιο συνέβη και με όσους πρόλαβαν να αγοράσουν εισιτήριο για το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Lincolnshire, όπως το διαφήμιζε η εταιρεία του Danny Brewster. 

Όταν οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον κ. Brewster οι απαντήσεις του ακολουθούσαν λίγο πολύ το ίδιο με το σημερινό μοτίβο. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι τα χρήματα δεν είχαν καταβληθεί στον ίδιο αλλά στην εταιρεία «Future Entertainment» την οποία είχε πουλήσει σε κάποιον Ramluda Antonictvius, για τον οποίο όμως δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. «Οι εταιρείες catering και όσοι αγόρασαν εισιτήρια δεν έδωσαν τα χρήματά τους σε εμένα αλλά στην εταιρεία, η οποία είναι πλέον χρεοκοπημένη και ξεχωριστή νομική οντότητα από εμένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο έφορος εταιρειών της χώρας ανέφερε ότι δεν είχε σημειωθεί καμία διαφοροποίηση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Future Entertainment» με τον Danny Brewster να εμφανίζεται ως ο μόνος διαχειριστής.

Όταν σε κάποια στιγμή δόθηκε μια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους οι παραπονούμενοι, κανείς δεν έλαβε ούτε απάντηση, ούτε αποζημίωση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας