Όποιοι προλάβαν, πρόλαβαν, φιλέτα γης στη θάλασσα

InBusinessNews  12/10/2022 09:19
Όποιοι προλάβαν, πρόλαβαν, φιλέτα γης στη θάλασσα

Όποιοι προλάβαν, πρόλαβαν, φιλέτα γης στη θάλασσα

InBusinessNews  12/10/2022 09:19

Είδος προς εξαφάνιση τείνουν να καταστούν ή έχουν ήδη καταστεί τα παραθαλάσσια τεμάχια γης σε ολόκληρη την Κύπρο. Με την ζήτηση ειδικά το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται κυριολεκτικά στα φόρτε της, τα εφαπτόμενα του παραλιακού μετώπου του νησιού φιλέτα γης έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα από επενδυτές, οι οποίοι τα προορίζουν για δημιουργία μεγάλων αναπτύξεων.

«Δεν είναι μόνο στη Λεμεσό, είναι σε όλη την Κύπρο που δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα  παραθαλάσσια τεμάχια», ανάφερε σχετικά στο InBusinessNews παράγοντας της αγοράς ακινήτων, εκφράζοντας συναφώς την εκτίμηση πως εκείνα που ήταν να πουληθούν, πωλήθηκαν την τελευταία περίοδο, και δεν θα έρθουν ξανά στο παζάρι.

Διαβάστε εδώ: Δυτική Λεμεσός: Μεγάλα deals για ακίνητα με άρωμα τεχνολογίας

Και αυτό, όπως εξήγησε, καθώς εκείνοι που τα έχουν αγοράσει έχουν αναπτυξιακά πλάνα για αυτά τα ακίνητα. «Δεν είναι δηλαδή επένδυση μακροχρόνια, να πεις να το κρατήσω πέντε-δέκα χρόνια και μετά να το πουλήσω», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Με άλλα λόγια, όποιοι πρόλαβαν, πρόλαβαν, αφού παρά την τεράστια ζήτηση, διαθεσιμότητα δεν υπάρχει και ούτε όπως φαίνεται υπάρχει τρόπος για να υπάρξει…  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας