Πού θα μείνει η Μάντσεστερ κατά την παρουσία της στην Κύπρο

InBusinessNews  26/09/2022 12:40
Πού θα μείνει η Μάντσεστερ κατά την παρουσία της στην Κύπρο

Πού θα μείνει η Μάντσεστερ κατά την παρουσία της στην Κύπρο

InBusinessNews  26/09/2022 12:40

Θέμα μόλις λίγων ημερών αποτελεί η έναρξη της λειτουργίας του Radisson Beach Resort στη Λάρνακα, το οποίο, όπως γράφει και σε σχετικό δημοσίευμά του το InBusinessNews, κάνει… opening στις αρχές του Οκτώβρη.

Μάλιστα, οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το ξενοδοχείο προσεγγίζει κοινό από ξένες αγορές, με πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι στο νέο πολυτελές τουριστικό θέρετρο της Λάρνακας θα διαμείνει κατά την παραμονή της στην Κύπρο και η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως γνωστό, η δημοφιλής ανά το παγκόσμιο αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στο νησί μας, καθότι στο πλαίσιο του Europa League θα αντιμετωπίσει την Πέμπτή 6 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ την Ομόνοια.

Πάντως, ερωτηθείς σχετικά από το InBusinessNews, o διευθύνων σύμβουλος της Sunny Seeker, Μάριος Πολυβίου, δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί των πληροφοριών για διαμονή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Radisson Beach Resort, χωρίς να επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει.

Όπως και να έχει, τα μακρά κοντά έχουν γίνει όπως είθισται να λέμε στην Κύπρο και σύντομα θα φανεί εάν και εφόσον η Μάντσεστερ θα κάνει ποδαρικό στο νέο πολυτελές τουριστικό θέρετρο της Λάρνακας, αλλά και του νησιού μας γενικότερα.

Το σίγουρο είναι πως όπου και να μείνει η Μάντσεστερ, η ομάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές στην Κύπρο και το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου στο ΓΣΠ δεν θα πέφτει καρφίτσα!

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας