Πού θα μείνει η Μάντσεστερ κατά την παρουσία της στην Κύπρο

Θέμα μόλις λίγων ημερών αποτελεί η έναρξη της λειτουργίας του Radisson Beach Resort στη Λάρνακα, το οποίο, όπως γράφει και σε σχετικό δημοσίευμά του το InBusinessNews, κάνει… opening στις αρχές του Οκτώβρη.

Μάλιστα, οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το ξενοδοχείο προσεγγίζει κοινό από ξένες αγορές, με πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι στο νέο πολυτελές τουριστικό θέρετρο της Λάρνακας θα διαμείνει κατά την παραμονή της στην Κύπρο και η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως γνωστό, η δημοφιλής ανά το παγκόσμιο αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στο νησί μας, καθότι στο πλαίσιο του Europa League θα αντιμετωπίσει την Πέμπτή 6 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ την Ομόνοια.

Πάντως, ερωτηθείς σχετικά από το InBusinessNews, o διευθύνων σύμβουλος της Sunny Seeker, Μάριος Πολυβίου, δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί των πληροφοριών για διαμονή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Radisson Beach Resort, χωρίς να επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει.

Όπως και να έχει, τα μακρά κοντά έχουν γίνει όπως είθισται να λέμε στην Κύπρο και σύντομα θα φανεί εάν και εφόσον η Μάντσεστερ θα κάνει ποδαρικό στο νέο πολυτελές τουριστικό θέρετρο της Λάρνακας, αλλά και του νησιού μας γενικότερα.

Το σίγουρο είναι πως όπου και να μείνει η Μάντσεστερ, η ομάδα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές στην Κύπρο και το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου στο ΓΣΠ δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη