Το δημόσιο χρέος και οι μπηχτές Ειρήνης Χαραλαμπίδου-Κ. Πετρίδη

Μπηχτές για το δημόσιο χρέος και με φόντο την προεκλογική περίοδο στην οποία σταδιακά εισέρχεται η χώρα, αντάλλαξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Με αφορμή τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής επί της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή για το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου άδραξε την ευκαιρία να στείλει τα… μηνύματά της προς τους κυβερνώντες. Σε ανάρτησή της στο twitter, η βουλευτής του ΑΚΕΛ έγραψε με νόημα πως «επειδή ζούμε στην Κύπρο, ελπίζω σε εποχής ύφεσης -Covid 19 , ουκρανικό να μην ανοίξουν τα ταμεία για προεκλογικούς λόγους και ψηφοθηρία».

Το γάντι σήκωσε άμεσα ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, συμφωνώντας μεν, επιστρέφοντας δε τα υπονοούμενα και τους υπαινιγμούς της βουλευτού του ΑΚΕΛ. «Συμφωνούμε. Ποτέ δεν πρέπει να ανοίγουν τα ταμεία (ή να μειώνονται τα έσοδα) για προεκλογικούς σκοπούς και για ψηφοθηρία. Και αυτό αφορά την κυβέρνηση, αλλά και τα κόμματα και προτάσεις τους», απάντησε με νόημα ο υπουργός Οικονομικών.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε και με τους δύο.  Και να παρακολουθήσουμε την συμπεριφορά κυβέρνησης και κομμάτων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κρίνοντας πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η απόσταση που χωρίζει τα λόγια από τις πράξεις τους…!

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη