Δείχνει το δρόμο για τον εμβολιασμό η Intership Navigation

Τον δρόμο, ή αν προτιμάτε, τη γράμμη πλεύσης που καλό θα ήταν να ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό του προσωπικού τους κατά του covid-19, δείχνει ο ναυτιλιακός κολοσσός-με γραφεία στη Λεμεσό- Intership Navigation. 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όλο το πλήρωμα του πλοίου PCTC Pelagic Piranha έλαβε πρόσφατα τις δόσεις του στα λιμάνια Wilhelmshaven και Antwerp της Γερμανίας, στο πλαίσιο της δέσμευσης της Intership Navigation να δώσει πρόσβαση στα εμβόλια στους ναυτικούς, τους οποίους αναγνωρίζει ως βασικούς εργαζόμενους της ναυτιλιακής βιομηχανίας.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Intership, ως μέλος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, προχώρησε νωρίτερα φέτος στην υπογραφή της Διακήρυξης του Ποσειδώνα, συμμετέχοντας στην παγκόσμια έκκληση για δράση, με σκοπό τον τερματισμό της συνεχιζόμενης κρίσης στις αλλαγές πληρωμάτων πλοίων, ως αποτέλεσμα της πανδημίας covid-19.

Σε πια περίοδο κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε καταστροφικές για την ανθρώπινη ζωή και την παγκόσμια οικονομία συνέπειες, αφού τα σύνορα έκλεισαν, οι χώρες μπλόκαραν και πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν, μια βιομηχανία κράτησε τον κόσμο ανεφοδιασμένο. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη ναυτιλιακή, με τους ναυτικούς να δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη. Ελπίδα όλων, σύντομα το... πλοίο να σαλπάρει για ένα νέο ταξίδι, στο οποίο όλα όσα προκάλεσε η πανδημία να αποτελούν απλώς μια κακή ανάμνηση!  

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη