Δείχνει το δρόμο για τον εμβολιασμό η Intership Navigation

InBusinessNews  30/09/2021 11:08
Δείχνει το δρόμο για τον εμβολιασμό η Intership Navigation

Δείχνει το δρόμο για τον εμβολιασμό η Intership Navigation

InBusinessNews  30/09/2021 11:08

Τον δρόμο, ή αν προτιμάτε, τη γράμμη πλεύσης που καλό θα ήταν να ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό του προσωπικού τους κατά του covid-19, δείχνει ο ναυτιλιακός κολοσσός-με γραφεία στη Λεμεσό- Intership Navigation. 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όλο το πλήρωμα του πλοίου PCTC Pelagic Piranha έλαβε πρόσφατα τις δόσεις του στα λιμάνια Wilhelmshaven και Antwerp της Γερμανίας, στο πλαίσιο της δέσμευσης της Intership Navigation να δώσει πρόσβαση στα εμβόλια στους ναυτικούς, τους οποίους αναγνωρίζει ως βασικούς εργαζόμενους της ναυτιλιακής βιομηχανίας.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Intership, ως μέλος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, προχώρησε νωρίτερα φέτος στην υπογραφή της Διακήρυξης του Ποσειδώνα, συμμετέχοντας στην παγκόσμια έκκληση για δράση, με σκοπό τον τερματισμό της συνεχιζόμενης κρίσης στις αλλαγές πληρωμάτων πλοίων, ως αποτέλεσμα της πανδημίας covid-19.

Σε πια περίοδο κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε καταστροφικές για την ανθρώπινη ζωή και την παγκόσμια οικονομία συνέπειες, αφού τα σύνορα έκλεισαν, οι χώρες μπλόκαραν και πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν, μια βιομηχανία κράτησε τον κόσμο ανεφοδιασμένο. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη ναυτιλιακή, με τους ναυτικούς να δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη. Ελπίδα όλων, σύντομα το... πλοίο να σαλπάρει για ένα νέο ταξίδι, στο οποίο όλα όσα προκάλεσε η πανδημία να αποτελούν απλώς μια κακή ανάμνηση!  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας