Έγινε «Τούρκος» ο Διάκου για Thomas Cook

Έγινε «Τούρκος» ο Διάκου για Thomas Cook

Έγινε «Τούρκος» ο Διάκου για Thomas Cook

Άστραψε και βρόντηξε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τέως Πρόεδρος της Cobalt Air Γρηγόρης Διάκου με αφορμή τα όλα όσα έγιναν πριν το κλείσιμο της Thomas Cook.  Όπως αναφέρει θα πρέπει να κάνει ο γενικός ελεγκτής έρευνα γιατί η ΑΤΛΑΣ το 2018 δεν εφάρμοσε την ευρωπαϊκή τακτική.
«Στην περίπτωση της Cobalt, ούτε πιστωτές παγοποίησαν λογαριασμούς ούτε και κάποιος έθεσε θέμα . Το ΔΣ από μόνο του ενημέρωσε την επιτροπή ζητώντας το αυτονόητο. Πριν από λίγες μέρες, η Κροατία στήριξε την κρατική αερογραμμή της με €33.7 εκ δηλώνοντας στη ευρωπαϊκή ένωση ότι είναι απαραίτητη για το κράτος . Στη Κύπρο, ιδιωτική εταιρεια ζήτησε το αυτονόητο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ για το κράτος. Είδαμε τότε και τις δηλώσεις που έκαναν οι τότε αξιωματούχοι της ΑΤΛΑ και του υπουργείου συγκοινωνιών και τα μέτρα που κάποιοι άλλοι εισηγήθηκαν να επιδοτήσουν ξένες εταιρείες ...Κανένα πολιτειακό όργανο δεν θέλει να μάθει την αλήθεια σε αυτό τον τόπο;», υπογραμμίζει.
Τέλος, με νέα του ανάρτηση ο κ. Διάκου εξέφρασε μια άλλη απορία. «Γιατί για την Thomas Cook όλοι οι κρατικοί παράγοντες ανησυχούν και ελπίζουν να σωθεί ενώ για την Cobalt οι υπεύθυνοι ΑΤΛΑ (2018) έκαναν ότι μπορούσαν να κλείσει ενώ υπήρχαν ελπίδες να διασωθεί;», διερωτήθηκε.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας