Βγαίνουν σε προσφορές για κατεδάφιση του Κτήματος Μακένζυ

  05/02/2019 15:13
Βγαίνουν σε προσφορές για κατεδάφιση του Κτήματος Μακένζυ

Βγαίνουν σε προσφορές για κατεδάφιση του Κτήματος Μακένζυ

  05/02/2019 15:13

Προσφορά για την αποξήλωση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, κατεδάφιση των υποστατικών του Κτήματος Μακένζυ και μεταφορά σε χώρους φύλαξης ζητά η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών. 

Τον διαγωνισμό προκήρυξε η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων eProcurement.

Το υπολογιζόμενο κόστος της σύμβασης που θα υπογραφεί ανέρχεται στις €40.000 μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 

Το έργο χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και οι πληρωμές θα γίνονται από την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας.

Η σύμβαση, δηλαδή η αποξήλωση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, η κατεδάφιση των υποστατικών του Κτήματος Μακένζυ και η μεταφορά σε χώρους φύλαξης, αναμένεται να υπογραφεί εντός Φεβρουαρίου και να εκτελεστεί εντός ενός μηνός.

Όπως αναφέρεται, οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στο (eProcurement) στον χώρο του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy, σύμφωνα με τους όρους Διαγωνισμού όχι αργότερα από τις 09:00π.μ. τοπική ώρα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου του 2019.

makenziktima3

Υπενθυμίζεται ότι με ενδιάμεση απόφαση του το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όρισε την 15η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον Υπουργό Εσωτερικών σε ό, τι αφορά την ανάκτηση των τεμαχίων γης πάνω στα οποία έχει ανεγερθεί η αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα Μακενζυ».

Θέση του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με Λειτουργό της Διοίκησης του Υπουργείου, «είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου είναι πλήρως σεβαστή και βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες ενέργειες ώστε να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση. Ηδη η Υπηρεσία Τουρκοκυπριακών Περιουσιών έχει ανακτήσει το συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος βρίσκεται κάτω από έλεγχο της και έχει τερματιστεί η λειτουργία της επιχείρησης «Κτήμα Μακενζυ».

Η διαδικασία ανάκτησης του τεμαχίου έγινε στις 17 Ιανουαρίου του 2019.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας