Έμειναν στο 2017!

Προς εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων: Μπορεί να μην έχετε ακόμα ετοιμάσει το πρόγραμμά σας για το καλοκαίρι – κακώς γιατί κάποιοι έμαθαν να ψάχνουν από νωρίς –, όμως δεν είναι καθόλου επαγγελματικό στην επίσημη εταιρική σας ιστοσελίδα να υπάρχουν ως προτεινόμενες οι επιλογές του φθινοπώρου 2017! Αφαιρέστε τις και βάλτε σημείωση για το πότε θα έχετε έτοιμο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018, γιατί έτσι βγάζετε προς τα έξω εικόνα ελλιπούς οργάνωσης.
 
Ψηλές κρατήσεις
Προς εκπλήξεως βρεθήκαμε τις προηγούμενες μέρες, όταν αναζητώντας προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές, μάθαμε από το τουριστικό γραφείο στο οποίο απευθυνθήκαμε ότι ήδη οι κρατήσεις είναι ψηλές σε μερικές από τις επιλογές που προσφέρονται για τον Ιούλιο. Σε σημείο, μάλιστα, που κοντεύουμε να μη βρούμε αυτό που ακριβώς θέλουμε. Και είναι ακόμα Μάρτιος και μας χαροποίησε αυτό, μιας και αποτελεί μια ένδειξη ότι ταξιδεύουμε λίγο - λίγο μακριά από την οικονομική ύφεση, απομακρυνόμενοι από τα αρνητικά δεδομένα και τους φόβους που τη συνόδεψαν τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας τη θλιβερή κατάσταση που βιώσαμε στην αγορά γενικότερα.
 
Αξιοσημείωτες προσφορές
Καθόλου ευκαταφρόνητες προσφορές προσφέρονται σε οργανωμένα ταξίδια για την Ελλάδα και το εξωτερικό, εάν κλείσει κανείς μέχρι τις ημερομηνίες που αναφέρονται, άρα προνοητικοί και προγραμματισμένοι μπορούν να επωφεληθούν, πληρώνοντας ένα αισθητά χαμηλότερο ποσό, ειδικά όταν πρόκειται για οικογένειες. Κερδίζουν έτσι οι διοργανωτές, κερδίζουμε κι εμείς ως καταναλωτές, αλλά κυρίως το κέρδος εξαργυρώνεται στην αλλαγή της νοοτροπίας που μας θέλει να είμαστε, στις αποφάσεις μας για τα ταξίδια και τις διακοπές, «της τελευταίας στιγμής». Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην τουριστική βιομηχανία να μας εξυπηρετεί καλύτερα, αφού της προσφέρεται χώρος και χρόνος για τον χειρισμό τάσεων και διαδικασιών, με τρόπο που να αναβαθμίζει την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών.
 

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη