Παμπορίδης: Οι «ξιμαρισμένοι», οι πρόσκοποι και οι γιατροί

Τα καρφιά του για άλλη μια φορά έριξε προς τους ιατρούς ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης. Στον απόηχο των όσων δήλωσε την Τρίτη περί ιατρών, στους οποίους ζητήθηκε να καλύψουν ανάγκες στην ΜΕΘ και αρνήθηκαν, ο κ. Παμπορίδης επανήλθε σήμερα, απαντώντας με το γνωστό καυστικό του ύφος, στην κοινή ανακοίνωση των ΠΙΣ, ΠΑΣΥΚΙ, Κλαδικής Ιατρών ΠαΣΥδΥ, ΣΕΣΙΚ και ΕΝΙΚ, στην οποία διατυπώνονται κατηγορίες εναντίον των χειρισμών του στα θέματα διαχείρισης των δημόσιων νοσοκομείων. 
 
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σχολίασε και την κατηγορία που διατυπώθηκε εναντίον του περί «προσπάθειας δημογραφικής αλλοίωσης», αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ενόμιζα ότι οι δικηγόροι εν ξιμαρισμένοι. Είμαστε Πρόσκοποι μπροστά στους γιατρούς».
 
Ακολούθως, με μια ακόμα ανάρτηση του ανέφερε «για να μην παρεξηγηθώ πάλι: μπροστά σε κάποιους γιατρούς. Όσοι Μιλούν για αξιοπρέπεια του επαγγέλματος να μας δείχνουν τη φορολογική τους δήλωση και να ζητούν αντίστοιχη αμοιβή στο ΓεΣΥ. Θα την λάβουν».
 
Όπως φαίνεται, οι αντιπαραθέσεις στον τομέα της υγείας δεν έχουν τέλος, ειδικά όσο προχωρούν οι διαδικασίες για την εφαρμογή του ΓεΣΥ. Υπενθυμίζεται ότι η «το χάσμα»  στη συζήτηση για τις αμοιβές των ιατρών που θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ εξακολουθεί να παραμένει. 

Δειτε Επισης

Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Σημαντική προσθήκη… Και επίσημα στο Δ.Σ. του Invest Cyprus ο Δημήτρης Σπαρσής
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη