Τι σχεδιάζει πάλι η Tofarco;

  11/09/2017 14:54
Τι σχεδιάζει πάλι η Tofarco;

Τι σχεδιάζει πάλι η Tofarco;

  11/09/2017 14:54

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με το Τμήμα Κτηματολογίου, για ενοικίαση πέντε ορόφων στο κτίριο ΙΑΣΩΝ, η Tofarco δεν επαναπαύεται και προχωρά άμεσα με τα επόμενα σχέδια της.

RELATED ARTICLES

Όπως πληροφορούμαστε, η εταιρεία προχώρησε σε απόκτηση του συντελεστή υφιστάμενου κτιρίου στο κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το γνωστό νυκτερινό κέντρο Hustle στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή απέναντι από Starbucks, AstroBank και πρώην Σφηνάκια.

Επί της ουσίας, το υφιστάμενο κτίσμα, δηλαδή υπόγειο, ισόγειο και πρώτος όροφος θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία του προηγούμενου ιδιοκτήτη, με την Tofarco να αναλαμβάνει τη διαχείριση του κτιρίου αλλά και την επέκταση για ακόμα τέσσερις ή πέντε ορόφους, δηλαδή από 2,400-3,000 τετραγωνικά μέτρα. 

Πρόκειται για ακόμα μία κίνηση που δείχνει ότι δειλά-δειλά η κινητικότητα του τομέα ανάπτυξης γης και ειδικά των γραφειακών χώρων την πρωτεύουσα αυξάνεται. Όσο για την Tofarco, κάποιος θα μπορούσε να πει πως με τη νέα προσθήκη, το ΙΑΣΩΝ και το υπό μελέτη Byron, «ελέγχει» το πιο κεντρικό σκέλος της συγκεκριμένης λεωφόρου.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας