Όταν ο Χάσικος «τιτιβίζει»

Με λίγους followers, απόρροια προφανώς της πρόσφατης και αραιής ενασχόλησής του με το Twitter αλλά και τα ελάχιστα «τιτιβίσματα» που κάνει ο υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, δεν αξιολογείται ως ο πλέον δραστήριος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά, ρίχνοντας κανείς μια ματιά στον λογαριασμό του Σωκράτη Χάσικου εντοπίζει πλήρη ευθυγράμμιση της ευρύτερης συμπεριφοράς του με όσα γράφει στο Twitter.

Έχοντας γράψει μόλις τρία tweets, έχοντας κάνει παράλληλα και δύο replies ο υπουργός Εσωτερικών φαίνεται να αγνοεί το Twitter σε αντίθεση με συναδέλφους του στο Υπουργικό οι οποίοι χρησιμοποιούν σχεδόν επί καθημερινής βάσης το εν λόγω εργαλείο επικοινωνίας.

Αναφερόμενος προφανώς σε δημοσιεύματα ο υπουργός Εσωτερικών στα δύο τελευταία και πρόσφατα tweets του αναφέρεται αφενός στον γιο του τονίζοντας: Ο φαντάρος Φ.Χ. γιος μ δεν παρεκαθησε ποτε εξετάσεις γ δόκιμος στην ΕΦ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ δεν ακυρώθηκαν οι εξετάσεις διοτι δεν "πέρασε".

Σε άλλο «τιτίβισμά» ο κ. Χάσικος αναφέρει: Α)δεν εχω ακίνητο προς πώληση Β) οι χαλαρώσεις δεν ισχύουν για ακίνητα με γραφεία.ελεος πλεον με την λάσπη κ την παραπληροφόρηση.

Το τρίτο tweet του υπουργού Εσωτερικών καλωσορίζει τον νέο υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Σωκράτης Χάσικος ακολουθεί στο Twitter 288 άτομα, οργανισμούς και media, κυρίως ειδησεογραφικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, ενώ τον υπουργό Εσωτερικών ακολουθούν 183 χρήστες του Twitter. Μεταξύ αυτών ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης. Ακόμη ο Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Γιώργος Παμπορίδης, αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί «ακολουθούν» τον Σωκράτη Χάσικο στον κόσμο του Twitter.

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ