Show must go on!

Ενάμισι ώρα κράτησε το κρεσέντο των βουλευτών της Επιτροπή Θεσμών και όχι μόνο στη συνεδρία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Όλοι οι πιο κάτω (σχεδόν) άκουγαν για ώρες τις τοποθετήσεις, σε ορισμένα σημεία ασυναρτησίες, των βουλευτών:

Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ο Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο τέως Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Λτδ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής Κυπριακής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Λτδ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Λτδ, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επενδυτών Χρηματιστηριακών Αξιών, η Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ο Έφορος Υπηρεσίας Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Και όταν τέλειωσε η παράσταση, διέκοψαν τη συνεδρία για να στείλουν γραπτώς τις ερωτήσεις και να επανέλθουν όταν απαντηθούν! Τι τους κουβαλάτε τους ανθρώπους αφού δεν είπαν ούτε μία λέξη;

Το κερασάκι; Αφού τέλειωσε η συνεδρία έκαναν και δηλώσεις! Όχι οι καλεσμένοι, οι βουλευτές. Όπως κάτι ελληνικά θέατρα που κατεβαίνουν στο νησί και κάνουν δύο συνεχόμενες παραστάσεις για να προλάβουν.

Ερωτήσεις για δάνεια σε τραπεζίτες και μπόνους θα συζητηθούν σε κλειστή συνεδρία γιατί είναι δήθεν προσωπικά δεδομένα. Άσχετο ότι κάθε χρόνο δημοσιεύονται στις εκθέσεις των τραπεζών.

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη