Kατεδάφιση των πετρελαιοδεξαμενών στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας-Λιβαδιών

Με ιδιαίτερη χαρά παρατηρούμε την κατεδάφιση των πετρελαιοδεξαμενών στο δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας-Λιβαδιών. Να που οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις, όταν όλοι προσπαθούν συλλογικά για το καλό μιας πόλης, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς.

Εκ της ιδιότητας μου και εκ μέρους πολλών πελατών και φίλων, θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής σε αυτόν το στόχο, που ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας και Λιβαδιών, καθώς και τα δημοτικά συμβούλια.

Άξιος συγχαρητηρίων είναι επίσης ο κόσμος της περιοχής που στο κάλεσμα των ιθυνόντων κλείσαμε δρόμους και πραγματοποιήσαμε πορεία μαζί με τις οικογένειες μας πριν από δύο χρόνια περίπου. Οι εταιρείες πετρελαιοειδών πραγματοποίησαν επίσης αυτά που υποσχέθηκαν, όσον αφορά το κομμάτι που αφορά τα πετρελαιοειδή και αξίζουν συγχαρητήριων.

 

Σήμερα, η περιοχή Λιβαδιών, από τον δρόμο Δεκελείας έως την περιοχή Άγιου Σάββα είναι η νούμερο ένα περιοχή σε ζήτηση από Κυπρίους αγοραστές στην επαρχία Λάρνακας. Από επενδυτικής τώρα πλευράς, η υιοθέτηση της νέας πολεοδομικής ζώνης ΚΠΠ (κεντρικός πολυλειτουργικός πυρήνας ) στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων και πίσω από αυτήν επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, καθώς μέχρι τώρα ήταν για πολλούς μια υποβαθμισμένη περιοχή Β. κατηγορίας.

Η ζώνη επιτρέπει την ανέγερση ψηλών εμβληματικών κτηρίων μέχρι και 90 μέτρα ύψος για μεγάλα τεμάχια, εφόσον συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Εάν οι τοπικές αρχές και εμείς οι πολίτες εργαστούμε με σκοπών το καλό της πόλης μας και των κατοίκων γενικότερα, η Λάρνακα  θα είναι η πόλη για την οποία θα έχουν να λένε πολλοί ξένοι που θα την  επισκεφτούν.

Ας ελπίσουμε ότι τα έργα της Μαρίνας Λάρνακας, μεγάλου πεντάστερου ξενοδοχείου  στο δρόμο Δεκέλειας θα γίνουν πραγματικότητα σύντομα. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η βελτίωση του παραλιακού δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας  διοικητικά όρια Πύλας, όπου κατασκευή φωταγωγημένων πεζοδρομιών και λωρίδων πράσινου έχουν ομορφύνει σε τεράστιο βαθμό την περιοχή.

Εν κατακλείδι, να μην ξεχνάμε επίσης ότι η πόλη μας διαθέτει τον διεθνές αερολιμένα Κύπρου, άλλα επίσης είναι η πρώτη πόλη της Κύπρου σε ποιότητα ζωής για οικογένεια.

*Ceo Palourtis estates

Δειτε Επισης

Εναλλακτικές επενδύσεις και διασπορά χαρτοφυλακίου
H τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει ριζικά το μέλλον του λιανικού εμπορίου
Μετατροπή των προκλήσεων σε ευκαιρίες στην εποχή των αποσυνδεδεμένων πληρωμών
Το Metaverse και το ψηφιακό μάρκετινγκ
Η σημασία της εφαρμογής της εταιρικής διακυβέρνησης και κοινωνικής ευθύνης σε μία εταιρεία
Η χρηματοοικονομική επιμόρφωση ασφαλής δρόμος για οικονομική ευημερία
Η πορεία προς την ενεργειακή αναβάθμιση του κυπριακού real estate
Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις και η συνεισφορά τους στον στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη
Νέα Οδηγία της Ε.Ε. προστατεύει φυσικά και νομικά πρόσωπα από προδήλως αβάσιμες ή καταχρηστικές δικαστικές διαδικασίες
Δέσμη προτάσεων από ΕΤΕΚ για έναν ουσιαστικό και αποτελεσματικό ψηφιακό μετασχηματισμό