Αφού δεν βάζουμε νου να κλείσουν όλα δύο εβδομάδες

Αφού δεν βάζουμε νου να κλείσουν όλα δύο εβδομάδες

Αφού δεν βάζουμε νου να κλείσουν όλα δύο εβδομάδες

«Εφηύραν μια πανδημία οι Αμερικανοί με τους Κινέζους για να μας μειώσουν τους μισθούς μας», τονίζει ο Σωφρόνης που τα Λατσιά.
 
«Βρήκαν μια πανδημία που επηρεάζει μόνο τους γέρους γριππωμένους για να μας φοητσιάσουν» τονίζει ο Σαββάκης που το Αλεθρικό.

RELATED ARTICLES

 
«Εγώ εν φοούμαι κανένα κουμπάρε Γιαννή, έλατε την Κυριακή ποδά με τη γυναίκα σου και τα μωρά και θα πω και του ανηψιού μου το Λάζαρου με την γυναίκα του και τα μωρά να έρθουν να κάνουμε σούβλα», αναφέρει ο Ευτύχης που τη Μέσα Γειτονιά.

«Μα τώρα σοβαρομιλούν τούτοι, πρέπει να στείλω sms για να πάρω τον σκύλο μου για να κάνει την ανάγκη του;», λέει ο Μάριος από τον Κάθηκα.

«Μα ενόμισες ρε αστυνομικούι ότι θα με αποτρέψεις που το να ανάψω την Λαμπρατζιά φέτος; Eν δύο μήνες που μάζευα ξύλα με τους παρέες μου», λέει με καμάρι ο Γιώργος από το Λιοπέτρι.

Για όλους αυτούς, λοιπόν φίλοι μου σήμερα πληρώνουμε όλοι εμείς, καθώς πάντα κάποιοι είναι υπεράνω νόμων στην Κύπρο και σκέφτονται είτε θεωρίες συνομωσίας, είτε το εγώ τους.

Για όλους αυτούς φίλοι που πρέπει να στέλνουμε σήμερα εμείς οι συνεπείς με το νόμο μόνο ένα sms και να μαθαίνουμε στους γονείς μας και στους παππούδες μας να χρησιμοποιούν το web banking και να παραγγέλνουν delivery.

Και επειδή φίλοι μου δεν βάζουμε νου, ας τα κλείσουμε ΟΛΑ για δύο εβδομάδες, να μείνουμε σπίτι και να παραγγέλνουμε μόνο delivery το οποίο εν μέσω κρίσης όλοι προσφέρουν.

Μόνο έτσι θα βάλουμε σε τάξη αυτούς που κάνουν ζημιά σε όλους τους συνεπείς.
 
*Τα ονόματα και οι τοποθεσίες στο κείμενο είναι φανταστικά
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας