Η Nokia απολύει προσωπικό και στρέφεται στην ψηφιακή υγεία

  12/10/2017 10:10
Η Nokia απολύει προσωπικό και στρέφεται στην ψηφιακή υγεία

Η Nokia απολύει προσωπικό και στρέφεται στην ψηφιακή υγεία

  12/10/2017 10:10

Η Nokia Corp ανακοίνωσε σήμερα ότι περικόπτει περίπου το ένα τρίτο του προσωπικού που απασχολεί στην τεχνολογική της μονάδα, καθώς αποσύρεται από την στάσιμη αγορά εικονικής πραγματικότητας και στρέφει το ενδιαφέρον της στην ψηφιακή υγεία.

RELATED ARTICLES

Η τεχνολογική εταιρία διευκρίνισε πως μέχρι και 310 από τους 1.090εργαζομένους της στη μονάδα θα επηρεαστούν από αυτήν την κίνηση, καθώς και ότι η πλειοψηφία των θέσεων που θα χαθούν θα είναι μάλλον στη Φινλανδία, στις ΗΠΑ και στη Βρετανία.

Η αγορά εικονικής πραγματικότητας έχει εμφανίσει πιο αργή άνοδο από το αναμενόμενο και η εταιρία θα σταματήσει να αναπτύσσει άλλες βερζιόν της κάμερας OZO VR και του σχετικού hardware, ανέφερε.
Αντίθετα θα εστιάσει περισσότερο στην ανάπτυξη του brand της και στις άδειες χρήσης τεχνολογίας, ενώ θα επιταχύνει την ανάπτυξη στην αγορά ψηφιακής υγείας.

Όπως εξηγεί το MarketWatch, η εταιρία έχει κάνει σταδιακή επανείσοδο στην καταναλωτική αγοράηλεκτρονικών, «χτίζοντας» με σταθερό ρυθμό ένα νέο χαρτοφυλάκιο συνδεδεμένων προϊόντων ψηφιακής υγείας.

«Μέσα από μια πιο εστιασμένη, πιο ευέλικτη επιχείρηση ψηφιακής υγείας, η Nokia στοχεύει στο να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στους καταναλωτές και στην ιατρική κοινότητα», ανέφερε η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας