Η αλόη βέρα στο ποτήρι

  20/01/2021 07:10
Η αλόη βέρα στο ποτήρι
ΑΝΤΡΙΑ ΚΑΝΝΑΟΥΡΙΔΟΥ, 25 ΕΤΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, PAA BIO PRO

Η αλόη βέρα στο ποτήρι

  20/01/2021 07:10

Με φιλοσοφία τον υγιεινό τρόπο ζωής και μετά από την ανάγκη της εποχής για τρόφιμα που προσφέρουν κάτι περισσότερο από απλές θερμίδες, η Άντρια Κανναουρίδου, διευθύνουσα σύμβουλος της PAA BIO PRO, κατάφερε να λανσάρει στην αγορά βιολογικά προϊόντα με βάση το ζελέ της αλόης, χωρίς χρωστικές ουσίες ή πρόσθετα συντηρητικά.

Πρόκειται για τα brands Royaloe και Gold Bio Life, που οι επωνυμίες τους προκύπτουν από τον υγιεινό τρόπο ζωής και την αλόη βέρα. «Νιώθουμε ευνοημένοι, γιατί η πανδημία ενίσχυσε την αναγνωρισημότητα της αλόης ως προς τις ευεργετικές της ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, η ανταπόκριση των καταναλωτών στο λανσάρισμα των βιολογικών χυμών, Gold Bio Life, ήταν πέραν των προσδοκιών. Εν καιρώ πανδημίας, πετύχαμε να προτείνουνε νέα προϊόντα στην αγορά και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα».

Η αρχή
Η PAA BIO PRO ιδρύθηκε πριν από 4.5 χρόνια, μετά από οικογενειακή αναζήτηση ευκαιριών για ένα υγιεινό αλλά και θεραπευτικό τρόπο ζωής τόσο για τους ιδίους όσο και για την ευρύτερη κοινωνία.

Η επιλογή του φυτού της αλόης προέκυψε λόγω του ότι είναι μια εκσυγχρονισμένη τάση σε αρκετές χώρες ανά το παγκόσμιο, έτσι υιοθετήθηκε από την PAA BIO PRO και έγινε τρόπος ζωής.

Τα προϊόντα
Η εταιρεία απαριθμεί συνολικά 11 κωδικούς, οι οποίοι προκύπτουν μετά από αναζήτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και δημιουργούνται αναλόγως. Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζει η εταιρεία, φτιάχνονται με βάση την αλόη βέρα. Οι τιμές τους είναι προσιτές και αρκετά χαμηλές, συγκριτικά με αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν σε δίκτυα υπεραγορών σε όλη την Κύπρο και σε βιολογικά καταστήματα.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram.

Τα πλάνα
Με τη νέα χρονιά, η PAA BIO PRO ετοιμάζεται να εντάξει στην γκάμα της καινούργια προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Στα νέα επιχειρηματικά πλάνα είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου, που θα καλύπτει τις ανάγκες για τη δημιουργία καινούργιων προϊόντων, τα οποία θα εξυπηρετούν τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
 

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας