An.Sa. handmade clothes: Το χόμπι της Αναστασίας Σαρρή που έγινε επάγγελμα

Η Αναστασία Σαρρή κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Το πάθος της για την μόδα αλλά και η ανάγκη της για δημιουργία ξεχωριστών ρούχων, την ώθησαν να δημιουργήσει το δικό της studio. 
 
«Τελικά αυτό που ξεκίνησε από αγάπη και σαν χόμπι εξελίχθηκε σε δουλειά πλήρης απασχόλησης»

Η founder του An.Sa. handmade clothes είναι μέλος της γενιάς των millennials Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Η Αναστασία Σαρρή, σε συνέντευξη της στο InBusinessNews αποκαλύπτει πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.
 
Το An.Sa handmade clothes
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω δημιουργήσει το studio μου, που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, με την επωνυμία A.Sa. handmade clothes. Ουσιαστικά ασχολούμαι με χειροποίητες δημιουργίες, personalized / custom made t-shirts, ρουχαλάκια για παιδιά και βρέφη, τζιν σακακια, παππουτσια, τσαντες, καπελα και πολλά άλλα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ τα επιλέγω εγώ η ίδια προσωπικά από Κύπριους διανομείς. Οι δημιουργίες και τα προϊόντα μας είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι, κάθε ένα είναι ξεχωριστο γιατί γίνεται βάση των αναγκών του πελατη. Κοντά μας επίσης θα βρείτε χειροποίητα προσωπικά δώρα για μικρούς και μεγάλους, δώρα για νύφες, μπομπονιέρες, ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης και οτιδήποτε άλλο χειροποίητο μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
 
Η αρχή
Τον τελευταίο χρόνο των σπουδών μου ήθελα να συνδιάσω την αγάπη μου για την τέχνη και την μόδα ζωγραφίζοντας πανω στα ρούχα που δημιούργησα για την πασαρέλα των αποφοίτων του πανεπιστημίου. Επιστρέφοντας πίσω στην Κύπρο ξεκίνησα να ζωγραφίζω από χόμπι φανέλες για φίλους. Ένιωθα την ανάγκη να δημιουργώ ξεχωριστά ρούχα και να αποτυπώνω επάνω κάτι ξεχωριστό για το κάθε ένα, μια φιγούρα, ένα σχέδιο, κάποιους στίχους, κάτι που να είχε νόημα για τον παραλήπτη αλλά να ήταν προσιτό και ευκολοφόρετο. Τελικά αυτό που ξεκίνησε από αγάπη και σαν χόμπι εξελίχθηκε σε δουλειά πλήρης απασχόλησης.
 
Οι σπουδές  
Σπούδασα Fashion Design στην Ιταλία, αφού πρώτα έκανα ένα χρόνο Foundation Course Art & Design στη Σκωτία.
 
Το work life balance 
Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια να βρεις την ισορροπία μεταξύ εργασίας, καριέρας και προσωπικής ζωής, ειδικότερα  όταν εργάζεσαι μόνος σου, πάντα όμως όταν υπάρχει θέληση και δημιουργία όλα γίνονται. Υπάρχει περισσότερη δυσκολία να βρεις ελεύθερο χρόνο ειδικά σε εορταστικές περιόδους. Όταν βρω λίγο χρόνο μου αρέσει να περνώ στιγμές με οικογένεια και φίλους αλλά και να ταξιδεύω σε νέους προορισμούς. 

Τα Social Media
Το Instagram και το Facebook, με βοηθούν στο να προβάλω την δουλειά μου και να έχω άμεση επικοινωνία με τους πελάτες / followers. Επίσης, μέσω των social media μου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθώ δουλειά συναδέλφων, να βλέπω εικόνες και να εμπνέομαι. Μπορείτε να μας βρείτε και να πάρετε μια μικρή γεύση της δουλειάς μας στο Instagram an.sa.clothes και Facebook an.sa.handmade.
 
 
 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit