GOLD BIO LIFE: Χυμοί αλόης για τόνωση και ευεξία

Ένα νέο brand κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 από την εταιρεία PAA Bio Pro. Πρόκειται για τους 100% βιολογικούς χυμούς Gold Bio Life του 1L, οι οποίοι από τα τέλη Ιανουαρίου κυκλοφόρησαν και σε συσκευασίες των 250ml και διατίθενται σε υπεραγορές. Παράλληλα, το νέο brand της εταιρείας, το RoyAloe, θα λανσαριστεί σε βιολογικά καταστήματα και φαρμακεία σε όλες τις περιοχές της Κύπρου. 

Ο βιολογικός χυμός Gold Bio Life λανσάρεται σε τέσσερα αρώματα: Μαστίχα, πορτοκάλι με κουρκουμά, πράσινο μήλο και φυσική αλόη. Περιέχει 99% βιολογικό τζελ αλόης, βιολογικό χυμό λεμονιού, ασκορβικό και ξανθάνη.
 
Τα οφέλη
Όπως εξηγεί η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Άντρια Κανναουρίδου, η αλόη βέρα, θεωρείται θαυματουργό φυτό και προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. «Χρησιμοποιείται», σημειώνει η ίδια, «ως βασικό συστατικό σε τρόφιμα και ενεργειακά ποτά. Έχει πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες, δίνει τόνωση, ευεξία και ενέργεια, ενώ βοηθά επίσης στη γρήγορη επούλωση πληγών, μικροτραυματισμών και δερματικών ερεθισμών».
 
Η παραγωγή
Η εταιρεία παράγει αλόη στη δική της φυτεία, αλλά όπως επισημαίνει η κ. Κανναουρίδου, για την ολοκλήρωση μιας μαζικής παραγωγής χυμών αλόης απαιτούνται περισσότερα φύλλα, γι’ αυτό και συνεργάζεται και με άλλους Κύπριους παραγωγούς, οι οποίοι την προμηθεύουν με φύλλα από τις δικές τους φυτείες. Οι ιδιόκτητες φυτείες των φυτών της αλόης βρίσκονται στο Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας. Είναι περίπου 2.500 χιλιάδες φυτά, τα οποία κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τις παραφιάδες που βλαστούν. «Από την καινούρια χρονιά η παραγωγή της εταιρείας μας μεταφέρθηκε στο Παλιομέτοχο, όπου και πραγματοποιείται η παραγωγή, η μεταποίηση, η επεξεργασία και η συσκευασία του βιολογικού χυμού», επεσήμανε.
 
Το μέλλον
«Με την καινούρια χρονιά είμαστε στη διαδικασία για εξαγωγή του προϊόντος σε άλλες χώρες, ενώ προγραμματίζουμε επίσης, να λανσάρουμε το προϊόν σε καινούργια αρώματα και να φτιάξουμε νέα προϊόντα με βάση τους την αλόη», κατέληξε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας. Η τιμή πώλησής τους είναι στα €12.95 και με το άνοιγμά τους μπορεί να διατηρηθούν μέχρι και επτά ημέρες.

 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit