Ποια είναι τα κοινά στοιχεία των millennials ανά τον κόσμο

Οι millennials, γνωστοί ως Generation Y ή Net Generation, ακολουθούν τη δημογραφική ομάδα που είναι γνωστή ως Generation X. Δεν διαθέτουν όλοι οι Millennials τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν δύο κοινά σημεία για όλους: μεγαλώνουν με την τεχνολογία και την οικονομική κατάρρευση της δεκαετίας του 2000. Αυτό το συγκεκριμένο περιβάλλον έχει διαμορφώσει το μυαλό και τον τρόπο σκέψεως της Gen Y. 

Η τεχνολογία και η εξάρτησή τους από αυτήν
Οι millennials μεγάλωσαν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το διαδίκτυο και τα smartphones. Έχουν την τάση να προσαρμόζονται σε νέα προγράμματα, λειτουργικά συστήματα και συσκευές με μεγαλύτερη ευκολία από τις παλαιότερες γενιές. Είτε βρίσκεται κάποιος στη Βόρεια Αμερική είτε στη Σκανδιναβία, θα βρείτε ένα millennial με το κινητό στο χέρι.

Η άνεση με τα Social Media
Οι Millennials είναι άνετοι με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η άνεση αυτή σημαίνει ότι είναι καλύτεροι στο να αυτο-προβάλλονται και να επιδιώκουν διασυνδέσεις σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Πώς μαθαίνουν σε σύγκριση με άλλες γενιές
Η αναζήτηση στο Google για την ολοκλήρωση ενός επιχειρήματος είναι σύνηθες για τους millennials. Είναι πιο εύκολο να ψάξουν κάτι στο διαδίκτυο από το να το να διαβάσουν κάτι σε ένα βιβλίο. Το αρνητικό στο Gen Y έναντι το Gen X είναι ότι είναι πολύ εξαρτημένοι από την τεχνολογία.

Πολιτισμός
Οι millennials σε ολόκληρο τον κόσμο είναι λιγότερο πιθανό να εμπιστεύονται τους θεσμούς όπως την κυβέρνηση ή την σχολική φοίτηση. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανότερο να υποστηρίξουν διαμαρτυρίες και ανεξάρτητους πολιτικούς. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να είναι θρησκευόμενοι, ρατσιστές ή ομοφοβικοί σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Ανησυχούν περισσότερο για την κοινωνική δικαιοσύνη στο σύνολό της και επιδιώκουν να κερδίσουν κοινωνική και οικονομική ισότητα.

ΠΗΓΗ: Forbes
 
 

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit