Μ.Βίκη και Σ.Κωνσταντινίδου: Το πάθος τους για την μόδα και το όραμα τους για την VC BLACK LAB LTD

Οι Millennials αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό του εργατικού δυναμικού. Γεννηθέντες από το 1974 μέχρι και το 1996, έχουν σήμερα ηλικίες από 23 έως 45. Είναι η γενιά που μεγάλωσε με την τεχνολογία και καλείτε να αναλάβει τα ηνία.  Μέλη αυτής της γενιάς, είναι η Μαρία Βίκη και η Σάββια Κωνσταντινίδου, όπου η αγάπη και το πάθος τους για τον χώρο της μόδας, τις ώθησαν στο να κάνουν το δικό τους άλμα στον επιχειρηματικό στίβο. Το 2017, ίδρυσαν την VC BLACK LAB LTD.
 
Η VC BLACK LAB LTD, με μόλις 2 χρόνια εμπειρίας, αντιπροσωπεύει περισσότερες από δέκα εταιρείες ενδυμάτων από Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Η Σάββια Κωνσταντινίδου και η Μαρία Βίκη, αναφέρουν στο InBusinessNews, τις προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα αρχικά βήματα της καριέρας τους αλλά και το όραμα τους για την VC BLACK LAB LTD.
 

Η Αρχή
Σ.Κ. - Αρχικά η ανάπτυξη της ιδέας μας και στη συνέχεια η υλοποίηση της ήταν αρκετά δύσκολη. Όμως, παρά τα εμπόδια που συναντήσαμε στα πρώτα μας βήματα, το πάθος και η πίστη προς τις δυνατότητες μας αλλά και η αποφασιστικότητα στο να ξεκινήσουμε την δική μας εταιρεία, μας έκανε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να μπούμε δυναμικά στο fashion industy στην Κύπρο.
 

Το όραμα
Μ.Β. - Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος της μόδας αναπτύσσεται πολύ δυναμικά. Βλέπουμε πολλούς νέους να ανοίγουν την δική τους boutique και να καινοτομούν. Όραμα μας στην VC BLACK LAB LTD,  είναι να είμαστε μέλη αυτής της ανάπτυξης και να βρισκόμαστε πάντα στις ανάγκες της αγοράς.
 
 
 
 
Χορηγοί: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit