Το νέο σχέδιο Business Start της Cyta που ενισχύει την επιχειρηματικότητα

Το νέο σχέδιο Βusiness start της Cyta  αφορά τις νεοσύστατες επιχειρήσεις αλλά και τις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν τις εργασίες τους.
 
Στην κάμερα του InBusinessNews, η Νίκη Ιωάννου Χανδριώτου, προϊστάμενη ανάπτυξης επιχειρηματικών προϊόντων της CYTA, αναφέρει πώς το νέο σχέδιο μπορεί να ενισχύσει την κυπριακή επιχειρηματικότητα. Όπως δήλωσε, η Cyta, ως ο μεγαλύτερος πάροχος στις τηλεπικοινωνίες της Κύπρου, δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες ανάπτυξης των επιχειρήσεων.
 

 
 
Όσον αφορά την γενιά των millennials, ανέφερε «Οι Millennials αντιλαμβάνονται και αξιολογούν τις υπηρεσίες που τους παρέχονται με ένα ξεχωριστό και σίγουρα  πιο απαιτητικό  τρόπο. Η γενιά αυτή έχει ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στην καθημερινότητα της. Στις εταιρείες τους οι millennials χρησιμοποιούν από την αρχή τεχνολογίες και ανάλυση δεδομένων που τους παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία στο χώρο που επέλεξαν. Η Cyta μπορεί και ξέρει πώς να  παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι νέοι επιχειρηματίες για να λειτουργούν αποτελεσματικά, αποδοτικά και κερδοφόρα με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας, της τεχνολογικής ανωτερότητας που την χαρακτηρίζουν.»
 

 

Χορηγοί: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit