Όλες οι ειδήσεις που αφορούν τους millennial entrepreneurs σ’ ένα newsletter

Οι Millennial Entrepreneurs είναι η νέα γενιά επιχειρηματιών (ηλικίας 25-45 ετών) που αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Είναι οι σημερινοί νεαροί επιχειρηματίες που αναλαμβάνουν ως η νέα γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση. Οι αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που τοποθετούν σήμερα τα επιχειρηματικά θεμέλια του αύριο.

H IMH, ο μεγαλύτερος οργανισμός Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, Συνεδρίων, Εκθέσεων και Business Media στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο project με τη στήριξη της PwC, Cyta, και της Τράπεζας Κύπρου με επίκεντρο τους Millennial Entrepreneurs.

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν σήμερα οι επιχειρηματίες 2ης, 3ης και 4ης γενιάς στο επιχειρείν της Κύπρου ή οι αυτοδημιούργητοι Millennials, η ΙΜΗ έχει απευθυνθεί  σε αυτούς, έχει ακούσει τους προβληματισμούς, τα οράματα και τις ανησυχίες τους και προχωρεί με μια σειρά από ενέργειες.

Γενικός στόχος όλων των ενεργειών μας είναι να τους εμπλέξουμε, να αναπτύξουμε τις γνώσεις και της δεξιότητες τους, να δικτυωθούν μεταξύ τους και να τους παρουσιάσουμε σαν τους νέους πρωταγωνιστές του κυπριακού επιχειρείν.

To project των Μillennial Entrepreneurs είναι πολυδιάστατο και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα ειδική εκδήλωση, ειδική έκδοση, δημοσιογραφικά θέματα σε ειδική κατηγορία στο InBusinessNews, αποστολή newsletter, σειρά από βίντεο-συνεντεύξεις με millennials και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης, όλο το project θα ενισχύσει έρευνα που θα γίνει με στόχο να καταγράψει τάσεις και χαρακτηριστικά των millennials.

Σκοπός των δράσεων να προβάλουμε τη νέα γενιά Κύπριων επιχειρηματιών, προβάλλοντας ταυτόχρονα όλο το σύγχρονο επιχειρείν. Στα πλαίσια αυτά, το μηνιαίο Millennial Entrepreneurs Newsletter, θα αποστέλλεται κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα,  από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΙnΒusinessΝews.com, που θα μεταφέρει σε σας, με αμεσότητα, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, κάθε εξέλιξη και δράση που θα αφορά Millennials Entrepreneurs.

Όσοι επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter αυτό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο imhevents@imhbusiness.com
 
Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit