Το ασταμάτητο Engino ανοίγει franchise

Για τα πρώτα βήματα της επιτυχημένης εταιρείας Engıno μίλησε ο Κώστας Σίσαμος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Καλεσμένος στο Συνέδριο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό ο κ. Σίσαμος είπε πως όλα ξεκίνησαν με την απόφασή του, τοτε ως δάσκαλος, να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τον τομέα των STEM.

Σύμφωνα με τον κ. Σίσαμο τo 2012 ήταν χρονιά-ορόσημος για τις θετικές επιστήμες διεθνώς αφού δόθηκαν χρηματοδοτήσεις ώστε να αναπτυχθούν σχετικά εκπαιδευτικά προγράμμα, γεγονός που βοήθησε στην πορεία και της εταιρείας του.

Όσο για τις δύσκολες εποχές ο επιχειρηματίας είπε στο κοινό πως όταν ξεκίνησαν το 2007 με 2008 ο κόσμος δεν έδειχνε ενδιαφέρον σε σημείο που αποφάσισε να κάνει δωρεά το stock που είχε μείνει στα ράφια, σε σχολεία. Από τις συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η ιστορία για το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής του Engıno από μια δασκάλα η οποία τον ενημέρωσε ότι χάρη σε ένα προϊόν του, παιδί με κινητικές δυσκολίες μπόρεσε να γράψει καλύτερα.

Μιλώντας για το μέλλον του Engıno ο Γενικός Διευθυντής της είπε πως κινούνται σε δύο άξονες. Ο ένας είναι διαδικτυακή πλατφόρμα αγοράς και ο 2ος η δημιουργία φυσικών καταστημάτων. Ήδη το πρώτο που λειτουργεί στη Λεμεσό έκανε μεγάλη επιτυχια και τον Απρίλιο θα ανοίξει παγκόσμιο ανοίξει franchise.

Το Συνέδριο για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου, έδωσε την ευχέρεια στους συμμετέχοντες να μοιραστούν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική, καθώς επίσης και τις προκλήσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού