Spa Papasavva: Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην αισθητική (pics)

Το SPA PAPASAVVA, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής, κατάφερε στη διάρκεια της πορείας του να φτιάξει μια ομάδα από έμπειρους συνεργάτες, που μπόρεσαν με τη σωστή καθοδήγηση να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών. Η πολυετής πείρα συνδυάζεται με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξαιρετικά αποτελέσματα θεραπειών.

Πέραν από το υφιστάμενο υποκατάστημα στη Λακατάμια, τα τελευταία δύο χρόνια η επιχείρηση προχώρησε στο άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στα Λατσιά, ενώ πριν από λίγους μήνες τους πρώτους του πελάτες υποδέχθηκε το κατάστημα στην Πάφο.

Σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, η υπεύθυνη του ινστιτούτου Μαρία Παπασάββα, μίλησε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κάποιος στο SPA PAPASAVVA, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχείρηση και τις επιπτώσεις της πανδημίας.

 

Η προσέγγιση του ινστιτούτου
Αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς, σύμφωνα με την κ. Παπασάββα, ήταν το ινστιτούτο να γίνει πόλος έλξης ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν κατάλληλες εξειδικευμένες θεραπείες. Με τον τρόπο αυτό, επεσήμανε, το SPA PAPASAVVA κατάφερε να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

«Είναι σημαντικό ότι προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε όλον τον κόσμο που χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Σε εμάς μπορούν να έρθουν από μικρά παιδιά με ακμή, μέχρι άντρες και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Το σίγουρο είναι ότι δίνουμε σε όλους την ίδια προσοχή και σημασία, έχουμε την ίδια προσέγγιση και τον ίδιο χειρισμό σε όλους», υπέδειξε σχετικά.

  

Αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες
Στο ινστιτούτο και τα υποκαταστήματά του, θα βρείτε προς πώληση αποκλειστικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής, με φόρμουλες από εξειδικευμένη ομάδα ατόμων στην Ιταλία, με τα Airless nano προϊόντα να ξεχωρίζουν. Ακόμη, το ινστιτούτο SPA PAPASAVVA και το OASI REJUVE έχουν τα δικά τους αποκλειστικά, πρωτότυπα και καινοτόμα πρωτόκολλα, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα μηχανήματα που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών.

Πέραν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, η κ. Παπασάββα θεωρεί ότι μυστικό για την επιτυχία της επιχείρησης είναι ότι ο χώρος αποπνέει χαλάρωση και οικειότητα.

«Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τις θεραπείες που χρειάζονται, τόσο με τη χρήση της κλασσικής αισθητικής, όσο και με τα σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής προσώπου και σώματος, ενώ φεύγοντας από τα ινστιτούτα μας, να νιώθουν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και να βλέπουν τη διαφορά στο πρόσωπο και το σώμα τους», υπογράμμισε.

Οι προκλήσεις και η πανδημία
Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Παπασάββα τόνισε ότι σε όλους τους τομείς που αφορούν στη γυναίκα, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έντονος. Ο ανταγωνισμός, ωστόσο, δεν απογοητεύει, ούτε τρομάζει την ομάδα.

Απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχείρηση δίνεται μέσω της καθημερινής προσπάθειας για βελτίωση και αύξηση της παραγωγικότητας. Σημαντικές είναι, επίσης, η συνεχής ενημέρωση για ό,τι καινούργιο υπάρχει στην αγορά και η επένδυση σε καινούργια μηχανήματα και προϊόντα. 

Σχολιάζοντας τις επιπτώσεις της πανδημίας, η κ. Παπασάββα σημείωσε ότι όπως όλα τα επαγγέλματα, έτσι και ο χώρος της αισθητικής δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Το SPA PAPASAVVA έχει υποστεί οικονομικές πιέσεις ως αποτέλεσμα των lockdowns, ωστόσο, η επιχείρηση έχει αρχίσει να ανακάμπτει και υπάρχει η ελπίδα επίτευξης μίας μελλοντικής σταθερότητας.

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022