Competitive Edge: Στοχευμένες υπηρεσίες developing, marketing και advertising

Mε οδηγό το πάθος και τη θέληση να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό στον χώρο τους, ο Αντώνης Πουπάζης και ο Πόλυς Αντωνίου ίδρυσαν το 2017 την Competitive Edge (CED), με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου στοχευμένων υπηρεσιών developing, marketing και advertising.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
«Σε διάστημα λιγότερο των τριών χρόνων, με σκληρή δουλειά από όλα τα μέλη της ομάδας της, η Competitive Edge έχει καταφέρει να κερδίσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών της», σημειώνει ο Αντώνης Πουπάζης και εξηγεί πως στο διάστημα αυτών των χρόνων, η ομάδα της εταιρείας έχει μεγαλώσει με επτά ακόμη μέλη, τoυς head of digital, front end designer/developer, back end developer, graphic designer & social media account manager, office admin & social media account manager, multimedia designer και marketing executive. «Always here when you need us» είναι το moto που είχαν θέσει από την πρώτη ημέρα οι ιδρυτές και αυτή εξακολουθεί να είναι η φιλοσοφία τους. «Οι συνεργάτες μας είναι μέλη της οικογένειας της CED και αυτή είναι η αρχή που ακολουθείται καθημερινά από όλη την ομάδα μας», υπογραμμίζει ο Πόλυς Αντωνίου.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η εταιρεία που απευθύνεται σήμερα σε ένα ευρύ φάσμα κοινού από agencies, τραπεζικούς οργανισμούς, υπεραγορές, ξενοδοχειακές μονάδες, B2B και B2C, εξειδικεύεται συγκεκριμένα στις πιο κάτω υπηρεσίες:

  • Web design & development: Ε-commerce solutions, rich media creatives, mobile development, e-mail marketing & development, 360° virtual tours και software development. 
  • Marketing: Branding, content creation, marketing consulting, social media marketing & management, programmatic advertising, seo (search engine optimization), native advertising και private marketplace.  
  • Αdvertising: Τhird party advertising, native advertising, publisher advertising και private marketplace.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Σύμφωνα με τους δύο συνομιλητές μας, τα επιχειρηματικά δεδομένα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, η πίεση που ασκείται στις επιχειρήσεις για μείωση του κόστους είναι μεγάλη, η βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας είναι πιο έντονη από ποτέ. Μιλώντας για όσα τους κάνουν να ξεχωρίζουν στον ανταγωνισμό, ο Αντώνης Πουπάζης υπογραμμίζει: «Στην Competitive Edge, δουλεύοντας ομαδικά και ανθρωποκεντρικά, εξετάζουμε σε βάθος τους στόχους, τους σκοπούς και τη λειτουργία της κάθε εταιρείας, ώστε να βρούμε το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, να το χρησιμοποιήσουμε για να τη διαφοροποιήσουμε από κάθε άλλη και να επηρεάσουμε έτσι θετικά το κοινό που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες που παρέχει». Σύμφωνα με τον Πόλυ Αντωνίου: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δεσμό μεταξύ του κάθε brand και των υποψήφιων πελατών του και κατ’ επέκταση να αυξηθούν τα έσοδα της κάθε εταιρείας, να προωθηθεί η επιχείρηση και να χτιστεί ένα χαρτοφυλάκιο ευχαριστημένων και πιστών πελατών».

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Στις μεγαλύτερες προκλήσεις της κυπριακής επιχειρηματικότητας σήμερα για τους millennial αλλά και τους επιχειρηματίες γενικότερα, οι δύο ιδρυτές της CED κατατάσσουν το client education, καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία κάθε λεπτό, διαμορφώνοντας τεράστιες τεχνολογικές αναβαθμίσεις και ταυτόχρονα πολλές απειλές. Την ίδια ώρα σημειώνουν ότι η συνεχής αλλαγή του business model της εταιρείας είναι ένα καθημερινό challenge: «Εδώ και δύο χρόνια, η έλευση της πανδημίας μας κρατά σε συνεχή εγρήγορση και επιμόρφωση σε ένα fast pace moving ecosystem».

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια τους, στόχος είναι να μεγαλώσει η οικογένεια της CED σταθερά και με σωστά βήματα, παρέχοντας στους πελάτες της ποιοτικές λύσεις, οι οποίες θα προσαρμόζονται καθημερινά στις ανάγκες της ανάπτυξης της τεχνολογίας αλλά και του κάθε brand.

 

 

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

 

Δειτε Επισης

Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»