Epic: Τεχνολογικές λύσεις που… λύνουν τα χέρια των ΜμΕ

Απόλυτη προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις έχει καταστεί η ανάγκη για επικοινωνία, ταχύτητα και αξιοπιστία, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται μέσω της γρήγορης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου οπτικών ινών.

Η τεχνολογία των Οπτικών Ινών μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δίκτυα νέας γενιάς, ικανά να μεταφέρουν μεγάλο όγκο δεδομένων σε πολύ μεγάλες ταχύτητες. Μέσω του Fiber Business Internet που προσφέρει η Epic παρέχεται αξιοπιστία, ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας, μηδενική απώλεια δεδομένων και ευελιξία.

Αυτό ανέφερε η Ρεγγίνα Κοζεντίνου, B2B & ICT Product Coordinator της Epic, επισημαίνοντας πως η Εpic προσφέρει λύσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, η κ. Κοζεντίνου αναφέρθηκε στο epic Business Double Play που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση internet & τηλεφωνίας που αφορά ευέλικτες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου (Cloud Business Telephony), με μηδενική αρχική επένδυση και ενιαία τιμή για γρήγορη διασύνδεση, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου & σύγχρονες τηλεφωνικές συσκευές

Πέραν των δικτύων οπτικών ινών η Epic σύντομα θα προσφέρει και δίκτυα 5G  τα οποία παρέχουν αμέτρητες και απεριόριστες δυνατότητες.

Η Epic, ανέφερε, προσφέρει όλα τα εργαλεία για την ψηφιακή μεταμόρφωση των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της η Ηλέκτρα Γεωργίου, Business Senior Manager της Epic τόνισε πως προσφέρονται επιλεκτικά προϊόντα και για πολύ μικρές επιχειρήσεις. Πρόσθεσε πως κάθε επιχείρηση χρειάζεται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οικονομικές λύσεις και την υποστήριξη του προσωπικού της ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά, ανέφερε, αντικατοπτρίζει το σλόγκαν της Epic “Great Network – Great Value”.

Υπογράμμισε πως οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας μαζί με τους τεχνικούς συμβούλους διερευνούν τις ανάγκες της επιχείρησης και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες σε αυτήν με απώτερο στόχο την καλύτερη λειτουργία και την αύξηση της αποδοτικότητας. Κάθε συνδυασμός είναι δυνατός χωρίς τον περιορισμό συγκεκριμένων πακέτων.

Οργανωτής: IMH

Partners: Epic, Ελληνική Τράπεζα, Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD, Πόρταλ REPORTER

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022