Μ. Σεϊπάν: Η Epic σύμμαχος των κυπριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην κυπριακή οικονομία, η Epic προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω του πολυβραβευμένου της δικτύου, που αποσκοπούν στην καλύτερη διαχείριση των αναγκών επικοινωνίας και συνδεσιμότητας.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) συμβάλλουν ουσιαστικά στη οικονομική ανάπτυξη, στο ΑΕΠ της χώρας, την καινοτομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σύμφωνα με τον Μισιέλ Σιεϊπάν, Chief Commercial Officer της Epic. Πρόσθεσε, ότι η Epic, κατανοώντας την ανάγκη για παροχή βοήθειας προς τις ΜμΕ, συμβάλλει στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξή τους, ούτως ώστε να καταστούν λιγότερο ευάλωτες στις όποιες οικονομικές μεταβολές.

Τον ρόλο των ΜμΕ στην οικονομία, καθώς και τους λόγους που ώθησαν την Epic να στηρίξει το νέο μεγάλο project «The Cyprus SMEs Project: Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Μεγάλων Επιδόσεων», αναλύει σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο Μισιέλ Σιεϊπάν.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) αποτελούν την κινητήρια δύναμη της οικονομίας. Παρακαλώ σχολιάστε.
Οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) αποτελούν ίσως τον πιο σημαντικό άξονα της κυπριακής οικονομίας αφού εννέα στις δέκα επιχειρήσεις είναι ΜμΕ. Συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη, την καινοτομία, την κοινωνική ενσωμάτωση αλλά και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που με τη σειρά τους παράγουν προστιθέμενη εργασία και συμβάλλουν στο ΑΕΠ της χώρας καλλιεργώντας ταυτόχρονα και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Αυτό καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία του τομέα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για τον τόπο μας, και κατ’ επέκταση την ανάγκη για αποτελεσματική στήριξή τους ώστε να μπορούν από την πλευρά τους να συμβάλλουν τα μέγιστα, για την δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας και σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και της υγειονομικής κρίσης που έχει επιφέρει, αναδείχτηκε μια μεγάλη ανάγκη αλλά και ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξελιχθούν. Μέσο των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Internet, καθώς και  υπηρεσίες για συνεργασία μέσω web, οι επιχειρηματίες κατάφεραν να «θωρακίσουν» το προσωπικό τους, παρέχοντας τόσο ευελιξία όσο και σταθερότητα.

H Epic κατανοώντας την ανάγκη για την παροχή βοήθειας προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συμβάλλει εμπράκτως με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση τους έτσι ώστε να επέλθει και η περαιτέρω ανάπτυξη τους. Με αυτό τον τρόπο θα είναι λιγότερο ευάλωτες στις όποιες οικονομικές μεταβολές.

 

Γιατί ο οργανισμός σας στηρίζει το «The Cyprus SMEs Project: Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Μεγάλων Επιδόσεων»;
Η Epic αναγνωρίζει πλήρως τον ρόλο των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ως ένα από τα σημαντικότερα τμήματα της οικονομικής δραστηριότητας της Κύπρου. Δεν θα μπορούσαμε έτσι να μην στηρίξουμε το μεγαλεπήβολο αυτό project. Οι ΜμΕ αποτελούν κινητήριο μοχλό για την οικονομική ανάπτυξη, την έρευνα και την καινοτομία ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Ως η ραχοκοκαλιά τόσο της κυπριακής, όσο και της ευρωπαϊκής οικονομίας, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να παραμένουν ανταγωνιστικές στη τοπική ή και τη διεθνή αγορά. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να αυξάνουν όλο και περισσότερο την παραγωγικότητα τους και να βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic, βρίσκεται δίπλα από τις κυπριακές επιχειρήσεις, με άνω των 11.000 εταιρειών να μας έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα για τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουμε σε θέματα τηλεπικοινωνιών και ICT γενικότερα. Παρακολουθώντας διαρκώς τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις της διεθνούς και τοπικής αγοράς, η Epic εξελίσσεται, βελτιώνει και αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο και είναι για αυτό που καταφέρνει καθημερινά να παρέχει άρτια εξυπηρέτηση σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η Epic, ως το Νο1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο αλλά και μέσα από το αξιόπιστο ευρυζωνικό της δίκτυο, προσφέρει τις ιδανικές λύσεις και υποστήριξη για την δημιουργία ενός σύγχρονου και γρήγορου επιχειρηματικού περιβάλλοντος ενώ παρέχει και την αναγκαία βοήθεια για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις για τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που προσφέρουμε, αποσκοπούν στην καλύτερη διαχείριση των αναγκών επικοινωνίας και συνδεσιμότητας με εύκολο τρόπο, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με την απαράμιλλη υποστήριξη μας.

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022