Συνέδρια

 
ΙnBusinessNews IMH Συνέδρια

Η ΙΜΗ και τα περιοδικά IN Business και Gold διοργανώνουν δεκάδες κλαδικά και περιφερειακά ετήσια συνέδρια, που έχουν στόχο να αποτυπώσουν τις τάσεις για κάθε τομέα της κυπριακής αγοράς. Χιλιάδες στελέχη περνούν κάθε χρόνο από τα συνέδρια αυτά, τα οποία έχουν καθιερωθεί ως οι μεγαλύτερες εμπορικές συνάξεις της κυπριακής αγοράς. Τα συνέδρια στηρίζονται από τα εξειδικευμένα business media της ΙΜΗ.

Ένα συνέδριο σημαίνει πολύ περισσότερα από μια απλή σύναξη στελεχών. Είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, από την οποία οι παρευρισκόμενοι αναμένουν να πάρουν επαγγελματική γνώση και εμπειρίες. Ένα συνέδριο είναι μια επιχειρηματική σύναξη, που προσφέρεται για networking, ενημέρωση, επικοινωνία και ανάπτυξη ικανοτήτων. Τα συνέδρια της ΙΜΗ είναι απαραίτητα εργαλεία γνώσης για κάθε στέλεχος κάθε επιχείρησης. Δίνουν, επίσης, την ευκαιρία προβολής σε συγκεκριμένα ακροατήρια μέσω χορηγιών. Τα συνέδρια μπορεί να είναι τοπικά, περιφερειακά και διεθνή, με μια ευρεία θεματολογία.

Η ΙΜΗ έχει ένα συγκεκριμένο ακροατήριο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΑΝΑΤΖΕΡ και στελέχη της κυπριακής αγοράς καθώς και ξένοι επαγγελματιές της Κύπρου, το πιο premium ακροατήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας