Κινητήριος δύναμη για τη Vassos Eliades το ανθρώπινο δυναμικό της

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τη Vassos Eliades. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία κουλτούρας που να ενθαρρύνει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Στόχος της είναι η συνεχής ανάπτυξη των ανθρώπων της, με βασικές αξίες τον ανθρωποκεντρισμό, την ομαδικότητα και το σεβασμό.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, της εξασφάλισαν την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®.

Το σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζει την εταιρεία Vassos Eliades μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της, οι οποίοι μοιράζονται στο InBusiness TV τα στοιχεία εκείνα που ανέδειξαν την εταιρεία ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες στην Ευρώπη.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στη Vassos Eliades: 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα κι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ’ όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit