Κινητήριος δύναμη για τη Vassos Eliades το ανθρώπινο δυναμικό της

Πολύκαρπος Θωμά  11/05/2022 10:33
Κινητήριος δύναμη για τη Vassos Eliades το ανθρώπινο δυναμικό της

Κινητήριος δύναμη για τη Vassos Eliades το ανθρώπινο δυναμικό της

Πολύκαρπος Θωμά  11/05/2022 10:33

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τη Vassos Eliades. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία κουλτούρας που να ενθαρρύνει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Στόχος της είναι η συνεχής ανάπτυξη των ανθρώπων της, με βασικές αξίες τον ανθρωποκεντρισμό, την ομαδικότητα και το σεβασμό.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, της εξασφάλισαν την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®.

Το σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζει την εταιρεία Vassos Eliades μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της, οι οποίοι μοιράζονται στο InBusiness TV τα στοιχεία εκείνα που ανέδειξαν την εταιρεία ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες στην Ευρώπη.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στη Vassos Eliades: 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα κι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ’ όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας