Η Apple φέρεται να σχεδιάζει δύο αναδιπλούμενα μοντέλα iPhone

Η Apple, έστω και καθυστερημένα αφού άλλοι κατασκευαστές έχουν ήδη προπορευτεί, φέρεται να σχεδιάζει να μπει και αυτή στο κλειστό κλαμπ των εταιρειών που έχουν παρουσιάσει συσκευές smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Economic Daily News από την Ταϊβάν, η Apple φέρεται να αναπτύσσει δύο αναδιπλούμενες συσκευές, οι οποίες μάλιστα έχουν ήδη “περάσει” τα εσωτερικά τέστ ανθεκτικότητας στο εργοαστάσιο της Foxconn, στην Σενζεν της Κίνας. Να σημειώσουμε ότι η Foxconn είναι εταιρεία με έδρα στην Ταϊβάν και αναλαμβάνει την κατασκευή ποικιλίας ηλεκτρονικών συσκευών για διάφορους οίκους.  

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η μία εκ των συσκευών διπλώνει κάθετα, με τρόπο δηλαδή παρόμοιο με το Galaxy Z Flip της Samsung, ενώ το άλλο αποτελείται από δύο οθόνες που ενώνονται με ειδικό μηχανισμό. 

Η φήμη πάντως ότι η Apple ετοιμάζει αναδιπλούμενη ή dual-screen συσκευή δεν είναι κάτι νέο. Ήδη από το 2017 η αμερικανική εταιρεία έχει καταθέσει σχετική ευρεσιτεχνία ενώ από το 2018 υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Apple να λανσάρει τα πρώτα της αναδιπλούμενα εντός του 2020. Προφανώς αυτός ο στόχος χάθηκε αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η περασμένη χρονιά δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε τυπική, με την πανδημία να ανατρέπει κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα και σχεδιασμό. 

Το τελευταίο δημιοσίευμα δεν προχωρά σε εκτιμήσεις για το πότε η Apple θα προχωρήσει στην παρουσίαση των εν λόγω φουτουριστικών μοντέλων, αν και γίνεται λόγος για υποθέσεις που τοποθετούν το ευτυχές γεγονός για τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023. 

 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δειτε Επισης

Ζάο Λέτζι(Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο): Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η Κίνα
Λονδίνο: Φθηνότερη αλλά δυσκολότερη η αγορά πρώτης κατοικίας από την ενοικίαση
Στο 5,5% αντί στο 4,9% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα της Γαλλίας το 2023
Έρευνα κατά Apple, Meta, Alphabet για μη συμμόρφωση κινεί η Κομισιόν
Καλεί την Κίνα σε ολοκληρωμένη δέσμη μεταρρυθμίσεων υπέρ της αγοράς η επικεφαλής του ΔΝΤ
ΗΠΑ: Απέτρεψε αναστολή της λειτουργίας τμημάτων της Κυβέρνησης το Κογκρέσο
Scope: Επιβεβαίωσε το Α- της Ισπανίας, αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές
Διαφωνίες στην Ε.Ε. για έκδοση ομολόγων από δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Αμετάβλητα τα επιτόκια από Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας εν μέσω επίμονου πληθωρισμού
Με απώλειες έκλεισε το πετρέλαιο, με... βαρίδι τη ζήτηση βενζίνης στις ΗΠΑ