Samsung: To Galaxy Note 10 μπορεί να γίνει η 5G κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών σας

Στο Samsung Unpacked, το γνωστό ετήσιο event που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, η εταιρία τεχνολογίας έκανε επίδειξη του πιο πρόσφατου hardware της δίνοντας έμφαση στην καινούργια σειρά Galaxy Note που περιλαμβάνει το Galaxy Note  10 και το Galaxy Note 10 Plus. Η παρουσίαση εστίασε στις συνήθεις αναβαθμίσεις σε φωτογραφίες, βίντεο, φόρτιση και άλλες κατηγορίες. Υπογράμμισε, όμως, και την υπεροχή των νέων smartphone στα παιχνίδια.
 
«Περίπου το 60% των ανθρώπων που παίζουν παιχνίδια στις ΗΠΑ έχουν στραφεί στα παιχνίδια σε κινητά τηλέφωνα. Είναι λογικό», δήλωσε η Suzanne De Silva, επικεφαλής στρατηγικής και μάρκετινγκ προϊόντων κινητής της Samsung.
 
Και τα δύο μοντέλα Galaxy Note 10 περιλαμβάνουν λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία gaming βελτιστοποιώντας την απόδοση, καθώς και έναν θάλαμο ψύξης ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του τηλεφώνου – ακόμα κι όταν χρησιμοποιείται περισσότερη ισχύς. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνονται δεδομένα σε όσους παίζουν παιχνίδια σε PC αλλά σπανίζουν πραγματικά στα smartphone. Βεβαίως, είναι αναμενόμενες προσθήκες από μια εταιρία σαν τη Samsung, η οποία κατασκευάζει και επιτραπέζιες συσκευές και συσκευές χειρός.
 
Η Samsung ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με τη Discord, η οποία θα ενσωματώσει φωνητικό chat σε παιχνίδια πολλών παικτών και θα επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν στατιστικά για τα παιχνίδια σε κινητά.
Με την επικείμενη άφιξη των Google Stadia και xCloud από τη Microsoft (η οποία υπήρξε πόλος έλξης στο Unpacked), έχει νόημα η επιλογή της συγκεκριμένης στιγμής για την παρουσίαση μιας συσκευής Samsung που επικεντρώνεται στο gaming. Η περυσινή έμφαση στο 5G έχει τοποθετήσει τη Samsung αρκετά μπροστά από τους ανταγωνιστές της στην επόμενη γενιά του κινητού δικτύου.
 
Η βελτίωση των λειτουργιών παιχνιδιών στις νέες συσκευές της Samsung ίσως να μην φαίνεται τόσο σημαντική σε όσους δεν θεωρούν τους εαυτούς τους gamers ή η αντίληψή τους περί παιχνιδιών σταματά στο Candy Crush. Ωστόσο, η De Silva σημειώνει ότι η βελτίωση της απόδοσης στο επίπεδο του gaming ισοδυναμεί με τη δημιουργία ενός πληρέστερου και ισχυρότερου smartphone.
 
«Οι παίκτες αναζητούν την απόδοση – το παιχνίδι μπορεί να είναι απλώς μια από τις πολλές πτυχές της ‘κινητής’ ζωής τους», λέει η De Silva. «Είτε παίζετε ένα παιχνίδι, είτε επεξεργάζεστε ένα αρχείο, αυτές οι συσκευές είναι για ανθρώπους που αναζητούν επιδόσεις».
 
Και η ίδια κατέληξε: «Οι συσκευές μας είναι η αντανάκλαση του τρόπου με τον οποίο τις χρησιμοποιούν οι καταναλωτές σήμερα. Αλλά επιπλέον, αναζητούμε πάντοτε την ευκαιρία να δώσουμε στους καταναλωτές κάτι που πιθανά δεν είχαν σκεφτεί ποτέ ότι θέλουν».
 
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com
 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. οι κινεζικές δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού
Αναβάθμισε στο 0,3% την ανάπτυξη φέτος η Γερμανία, μείωσε στο 2,4% τον πληθωρισμό
Μέτρα για εμπορική στήριξη Ουκρανίας με προστασία αγροτών Ε.Ε. ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
ΗΠΑ: Ετοιμάζουν κυρώσεις σε κινεζικές τράπεζες που συνδράμουν τη Ρωσία
Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο: Πράσινο φως για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Ευρωζώνη: Ανακάμπτει η οικονομική δραστηριότητα με οδηγό τις υπηρεσίες
Διχασμένες οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία των επιτοκίων της ΒοΕ
Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή-Πού έφτασε και πού οφείλεται
Ποιες οικονομίες φοβούνται το ισχυρό δολάριο
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ τράπεζες της Κίνας που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας