Conde Nast International:  Εγκαινιάζει το Vogue Business

Το νέο της απόκτημα το Vogue Business, που αποτελεί ψηφιακό έκδοση που απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις προσφέροντας αναλύσεις για επιχειρήσεις που ειδικεύονται στον χώρο της μόδας, ομορφιάς και είδη πολυτέλειας. Το νέο εγχείρημα της Condé Nast International - το οποίο ξεκίνησε ως ενημερωτικό δελτίο - θα εξετάσει τις τάσεις της μόδας, τον αντίκτυπο της ευρύτερης δυναμικής της παγκόσμιας αγοράς, από την αλλαγή του κλίματος στη γεωπολιτική, πολιτιστικά πρότυπα και τάσσεις που επηρεάζουν το λιανικό εμπόριο και αντίστροφα, ενώ παράλληλα θα καταπιάνεται με τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες διαμορφώνουν τους τρόπους παραγωγής, εμπορίας και πώλησης προϊόντων.

«Σε ένα εδραιωμένο τοπίο των μέσων ενημέρωσης, η κυκλοφορία μιας έκδοσης με νέο παγκόσμιο τίτλο αποτελεί σπάνιο πράγμα», λέει ο Wolfgang Blau, πρόεδρος της Condé Nast International. «Κανείς άλλος στον κόσμο δεν απασχολεί τόσους δημοσιογράφους μόδας όσο εμείς. Το παγκόσμιο δίκτυο δημοσιογράφων, ψηφιακών συντακτών και ερευνητών έρχονται σε άμεση επαφή με όλες τις σχετικές τάσεις σε όλες τις ηπείρους, παρέχοντας στην ομάδα της Vogue Business πρόσβαση σε ένα ασύγκριτο βάθος γνώσεων, από τις τοπικές τάσεις έως τις μεταβολές στον τομέα της μεταποίησης, της κατάρτισης, της τεχνολογίας και της διανομής».
 
Το Vogue Business θα εκδοθεί από την Lauren Indvik, η οποία θα ηγηθεί ανεξάρτητης συντακτικής ομάδας στο Λονδίνο, θα λειτουργεί ως μια εντελώς ξεχωριστή οντότητα στη Vogue, αλλά θα αξιοποιηθεί το δίκτυο εμπορικών σημάτων Condé Nast International, συμπεριλαμβανομένων των Vogue, GQ, Glamour και Wired, από τις 29 αγορές, προκειμένου να καλυφθεί το χάσμα στην αγορά για τους φορείς λήψης αποφάσεων στη βιομηχανία.

Δειτε Επισης

Κακάο: Ξεπέρασε τα 11.000 δολάρια ανά τόνο-Εντείνονται οι φόβοι για έλλειψη
Κάζακς (ΕΚΤ): Είναι πολύ νωρίς για να κηρύξουμε τη νίκη επί του πληθωρισμού
Κέρδη για τον χρυσό καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή ενισχύει τη ζήτηση
Ο S&P υποβαθμίζει μαζί με τους Moody’s το Ισραήλ λόγω γεωπολιτικού κινδύνου
Άμεσο το πλήγμα στις αγορές από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν-Στο «κόκκινο» η Ασία
Morgan Stanley: Η Τράπεζα της Αγγλίας θα μειώσει τα επιτόκια τον Μάιο
Moody’s: Περιορισμένες μέχρι στιγμής οι πιστωτικές επιπτώσεις από την αντιπαράθεση Ισραήλ και Ιράν
Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ τις κυρώσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Βενεζουέλας
Goldman Sachs: Πώς αλλάζει η σύρραξη στη Μέση Ανατολή τις προοπτικές σε οικονομία και αγορές
Βρετανία: Ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο τον Μάρτιο