Νέα δυνατότητα για τα stories ετοιμάζει το Facebook

Σε μια εποχή που πολλοί είναι εκείνοι που πατούν ότι «ενδιαφέρονται» για ένα event αλλά τελικά δεν πηγαίνουν ποτέ, το Facebook δοκιμάζει μια νέα πρόσθετη δυνατότητα που στοχεύει να ενθαρρύνει τους χρήστες να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το Facebook ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επιτρέψει στους χρήστες του να κοινοποιούν εκδηλώσεις στις οποίες ενδιαφέρονται να πάνε στα stories τους, έτσι ώστε να δουν ποιοι από τους φίλους τους ενδιαφέρονται και ίσως να κανονίσουν να πάνε και όλοι μαζί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge, «στα stories θα εμφανίζονται αυτοκόλλητα τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να πατούν έτσι ώστε να βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, και να δηλώσουν αν “ενδιαφέρονται” ή αν θα “παρευρεθούν” στο event, κατ’ ευθείαν, μέσα από το story. Θα υπάρχει, επίσης, ένας ενσωματωμένος σύνδεσμος για τη σελίδα της εκδήλωσης και ένας τρόπος για να ξεκινήσει ο χρήστης μια ομαδική συνομιλία στο Messenger με τους φίλους που απάντησαν στο story».

Η δοκιμαστική περίοδος αυτού του νέου χαρακτηριστικού των stories πραγματοποιείται πρώτα στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τη Βραζιλία και θα είναι διαθέσιμο για χρήστες συσκευών iOS και Android.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook στοχεύει να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τα stories, καθώς, όπως αναφέρει ο επικεφαλής προϊόντων του κοινωνικού δικτύου, Chris Cox, το φορμάτ των stories «πρόκειται να ξεπεράσει το κλασικό feed ως τον πρωταρχικό τρόπο που οι χρήστες μοιράζονται πράγματα με τους φίλους τους, μέσα στο 2019».

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Ζάο Λέτζι(Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο): Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η Κίνα
Λονδίνο: Φθηνότερη αλλά δυσκολότερη η αγορά πρώτης κατοικίας από την ενοικίαση
Στο 5,5% αντί στο 4,9% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα της Γαλλίας το 2023
Έρευνα κατά Apple, Meta, Alphabet για μη συμμόρφωση κινεί η Κομισιόν
Καλεί την Κίνα σε ολοκληρωμένη δέσμη μεταρρυθμίσεων υπέρ της αγοράς η επικεφαλής του ΔΝΤ
ΗΠΑ: Απέτρεψε αναστολή της λειτουργίας τμημάτων της Κυβέρνησης το Κογκρέσο
Scope: Επιβεβαίωσε το Α- της Ισπανίας, αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές
Διαφωνίες στην Ε.Ε. για έκδοση ομολόγων από δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Αμετάβλητα τα επιτόκια από Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας εν μέσω επίμονου πληθωρισμού
Με απώλειες έκλεισε το πετρέλαιο, με... βαρίδι τη ζήτηση βενζίνης στις ΗΠΑ