Η Lufthansa θα ανοίγει βαρέλια μπύρας στις πτήσεις της προς το Oktoberfest

Το Oktoberfest ξεκινά επίσημα αυτή την εβδομάδα, και αν πετάτε με την Lufthansa μπορείτε να αρχίσετε να πίνετε ενώ είστε ακόμα εν πτήσει προς την εκδήλωση, εφ’ όσον πετάτε προς την Γερμανία και από συγκεκριμένα αεροδρόμια.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει βαρέλια μπύρας στις πτήσεις της από το Μόναχο προς Νέα Υόρκη (19 Σεπτεμβρίου), προς Σιγκαπούρη (25 Σεπτεμβρίου) και προς Σαγκάη (6 Οκτωβρίου), όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα (ή και περισσότερα) ποτήρια μπύρας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Και αν πετάτε με business class, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Οι πελάτες της business class σε αυτές τις πτήσεις μπορούν να δοκιμάσουν και μερικά φαγητά σχετικά με το Oktoberfest, όπως για παράδειγμα βόδι ταρτάρ με τρούφα, αρκτική πέστροφα με σάλτσα Riesling και πέστο φιστίκι.

Οι επιβάτες που προσγειώνονται στο Μόναχο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Oktoberfest, θα πάρουν ακόμα ένα κουτί με καλούδια σχετικά με το Oktoberfest, που θα περιλαμβάνει διάφορα σνακ και ποτό βιταμινών προκειμένου να προετοιμαστούν για όλες τις εκδηλώσεις που τους περιμένουν όταν φτάσουν στον προορισμό τους. Η αεροπορική εταιρεία σερβίρει ακόμη ένα μενού Oktoberfest στα σαλόνια της για να μπορούν οι επιβάτες να πάρουν ένα γρήγορο σνακ αφού προσγειωθούν, ή να συνεχίσουν το πάρτι μέχρι να απογειωθεί η πτήση τους.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Μέτρα για εμπορική στήριξη Ουκρανίας με προστασία αγροτών Ε.Ε., ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
ΗΠΑ: Ετοιμάζουν κυρώσεις σε κινεζικές τράπεζες που συνδράμουν τη Ρωσία
Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο: Πράσινο φως για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Ευρωζώνη: Ανακάμπτει η οικονομική δραστηριότητα με οδηγό τις υπηρεσίες
Διχασμένες οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία των επιτοκίων της ΒοΕ
Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή-Πού έφτασε και πού οφείλεται
Ποιες οικονομίες φοβούνται το ισχυρό δολάριο
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ τράπεζες της Κίνας που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας
Ετήσια αύξηση 10,1% στις πωλήσεις εμπορικών οχημάτων στην Κίνα
ΔΝΤ: Αυξητική η τάση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους