Instagram: Πολλές φωτογραφίες και βίντεο σε ένα ενιαίο post

Οι χρήστες του διάσημου κοινωνικού μέσου θα μπορούν να μοιράζονται μέχρι και δέκα φωτογραφίες αλλά και βίντεο σε ένα ενιαίο post.

Όταν οι περισσότεροι χρήστες του Instagram, με μεγάλο αριθμό followers, αναζητούν την τέλεια φωτογραφία για να τη μοιραστούν με το κοινό τους, νιώθουν σαν να ταΐζουν άγρια και πεινασμένα θηρία. Αυτό το «φαινόμενο», όμως, λειτουργεί ενάντια στο στόχο του κοινωνικού μέσου που είναι η ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό, το Instagram παρουσίασε νέα χαρακτηριστικά για την πιο άμεση οπτική επικοινωνία.

Η τάση ξεκίνησε με το Instagram Stories, ενώ τώρα δίδεται η δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν άλμπουμ φωτογραφιών.
Οι χρήστες του διάσημου κοινωνικού μέσου θα μπορούν σύντομα να μοιράζονται μέχρι και δέκα φωτογραφίες αλλά και βίντεο σε ένα ενιαίο post, ενώ οι λεζάντες και οι ετικέτες θα ισχύουν για το σύνολο των εικόνων. Σημειώνεται ότι τα φίλτρα και οι διορθώσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κάθε φωτογραφία ξεχωριστά. Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν τη σειρά των φωτογραφιών ανάλογα με την προτίμησή τους.
Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, το οποίο θα επεκτείνεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλαγών που προχώρησε το Instagram, όπως η θέση σελιδοδεικτών από άλλους χρήστες, η κατάργηση των σχολίων, αλλά και η αφαίρεση των οπαδών από τους ιδιωτικούς λογαριασμούς.

ΠΗΓΗ: Fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. οι κινεζικές δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού
Αναβάθμισε στο 0,3% την ανάπτυξη φέτος η Γερμανία, μείωσε στο 2,4% τον πληθωρισμό
Μέτρα για εμπορική στήριξη Ουκρανίας με προστασία αγροτών Ε.Ε. ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
ΗΠΑ: Ετοιμάζουν κυρώσεις σε κινεζικές τράπεζες που συνδράμουν τη Ρωσία
Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο: Πράσινο φως για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Ευρωζώνη: Ανακάμπτει η οικονομική δραστηριότητα με οδηγό τις υπηρεσίες
Διχασμένες οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία των επιτοκίων της ΒοΕ
Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή-Πού έφτασε και πού οφείλεται
Ποιες οικονομίες φοβούνται το ισχυρό δολάριο
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ τράπεζες της Κίνας που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας