Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία Dell - EMC

Η Dell Technologies ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της EMC Corporation, έναντι του ποσού – μαμούθ των 67 δισ. δολαρίων (η ακριβότερη εξαγορά στην παγκόσμια ιστορία της πληροφορικής), δημιουργώντας μια μοναδική οικογένεια επιχειρήσεων, που προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές για τους οργανισμούς, ώστε να κτίσουν το ψηφιακό τους μέλλον, να μετασχηματίσουν την τεχνολογία πληροφορικής και να προστατέψουν το πολυτιμότερό τους περιουσιακό στοιχείο, την πληροφορία.

Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί έναν ηγέτη στην αγορά, αξίας 74 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με ένα εκτεταμένο τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο στους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του κλάδου και συγκεκριμένα σε τομείς όπως hybrid cloud, software-defined data center, converged υποδομές, υπηρεσίες platform-as-a-service, ανάλυση δεδομένων, φορητότητα και κυβερνοασφάλεια.

Η Dell Technologies εξυπηρετεί το 98% των επιχειρήσεων της λίστας Fortune 500 και περιλαμβάνει πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι δύο μεγαλύτερες και πλέον γνωστές είναι η επιχείρηση λύσεων clients της Dell και η Dell EMC, πάροχος επιχειρηματικών λύσεων υποδομών. Αμφότερες υποστηρίζονται από την Dell EMC Services.

Επιπλέον, η Dell Technologies εμπεριέχει τις εταιρείες Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και VMware. Αυτή η μοναδική δομή συνδυάζει την προσήλωση και την καινοτομία μιας νεοφυούς επιχείρησης, με την παγκόσμια κλίμακα ενός μεγάλου οργανισμού. Η κλίμακα της Dell Technologies θα της επιτρέψει να προσφέρει περισσότερη καινοτομία και επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D), σε πωλήσεις και marketing, υπηρεσίες και υποστήριξη, και να προσφέρει πιο αποδοτικές και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες. 

Επιπροσθέτως, παρά το γεγονός, ότι η εταιρεία θα εκδίδει δημόσιες αναφορές των οικονομικών της αποτελεσμάτων, είναι ιδιωτικά ελεγχόμενη, κάτι που της επιτρέπει να εστιάζει καλύτερα τις επενδύσεις στο οικοσύστημα των πελατών και συνεργατών, σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Michael Dell, chairman και CEO, Dell Technologies, δήλωσε σχετικά: «Βρισκόμαστε στην αυγή της επόμενης βιομηχανικής επανάστασης. Ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και ευφυέστερος και πιο δικτυωμένος, κάθε λεπτό που περνά, και εν τέλει θα συνδυαστεί με το απέραντο Internet of Things, προλειαίνοντας το δρόμο για τους πελάτες μας, ώστε να πραγματοποιήσουν απίστευτα πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την Dell Technologies. Διαθέτουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το ταλέντο και την παγκόσμια κλίμακα, για να γίνουμε καταλύτης για την αλλαγή και για να κατευθύνουμε τους πελάτες, μικρούς ή μεγάλους, στο ψηφιακό τους ταξίδι».

Η Dell Technologies συνδυάζει τη δύναμη της Dell, στην αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με τη δύναμη της EMC στους μεγάλους οργανισμούς και είναι κορυφαία σε πολλούς από τους σημαντικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς τεχνολογίας πληροφορικής, αξίας 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανόμενων 20 ηγετικών θέσεων στα τεταρτημόρια Gartner Magic Quadrants, και ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 20.000 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και εφαρμογές.

Δειτε Επισης

Μέτρα για εμπορική στήριξη Ουκρανίας με προστασία αγροτών Ε.Ε. ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
ΗΠΑ: Ετοιμάζουν κυρώσεις σε κινεζικές τράπεζες που συνδράμουν τη Ρωσία
Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο: Πράσινο φως για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Ευρωζώνη: Ανακάμπτει η οικονομική δραστηριότητα με οδηγό τις υπηρεσίες
Διχασμένες οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία των επιτοκίων της ΒοΕ
Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή-Πού έφτασε και πού οφείλεται
Ποιες οικονομίες φοβούνται το ισχυρό δολάριο
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ τράπεζες της Κίνας που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας
Ετήσια αύξηση 10,1% στις πωλήσεις εμπορικών οχημάτων στην Κίνα
ΔΝΤ: Αυξητική η τάση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους