Qatar Airways: Ολιγοήμερη προσφορά για πολλούς προορισμούς

Την ευκαιρία να επωφεληθούν από μεγάλες εξοικονομήσεις προσφέρει η Qatar Airways στους πελάτες της στην Ευρώπη. Η ειδική προσφορά αφορά αφορούν μεγάλο αριθμό πτήσεων για λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, άρχισε στις 16 Ιουνίου και λήγει στις 20 Ιουνίου στις 23:59 (τοπική ώρα στην κάθε αγορά) και προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μεγάλο αριθμό προορισμών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία με πολύ ελκυστικά ναύλα στην ιστοσελίδα qatarairways.com.cy.

 

Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από το Σεπτέμβριο 2014 μέχρι τον Μάρτιο 2015. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα, με περιορισμούς σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και κάποιους προορισμούς να εξαιρούνται.

Ο Paul Johannes, Vice President Commercial North South West Europe της Qatar Airways, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή προσφέρει στους πελάτες εξαιρετικές ευκαιρίες να επισκεφθούν δημοφιλείς προορισμούς και να ανακαλύψουν καινούρια δρομολόγια που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο μας το οποίο επεκτείνεται σε ταχύτατους ρυθμούς. Η επιτυχία της Qatar Airways οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην στήριξη των πελατών μας. Τέτοιες προσφορές είναι για μας ένας τρόπος να ευχαριστήσουμε τους πιστούς μας επιβάτες για τη συνεχή τους στήριξη ενώ μας δίνουν την ευκαιρία να καλωσορίσουμε νέους ταξιδιώτες στις πτήσεις μας και να τους παρέχουμε μια απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία στις πτήσεις του πεντάστερου αερομεταφορέα μας».

Ο αερομεταφορέας πραγματοποιεί πτήσεις με ένα υπερσύγχρονο στόλο 134 αεροσκαφών σε 142 προορισμούς διεθνώς, περιλαμβανομένων προορισμών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και την Αμερική.

Στους επόμενους μήνες, το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω με την προσθήκη των αεροδρομίων Tokyo-Haneda, της Ιαπωνίας (18 Ιουνίου 2014), Dallas/Fort Worth, των ΗΠΑ  (1η Ιουλίου 2014) και Djibouti (27 Ιουλίου 2014).

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. οι κινεζικές δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού
Αναβάθμισε στο 0,3% την ανάπτυξη φέτος η Γερμανία, μείωσε στο 2,4% τον πληθωρισμό
Μέτρα για εμπορική στήριξη Ουκρανίας με προστασία αγροτών Ε.Ε. ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
ΗΠΑ: Ετοιμάζουν κυρώσεις σε κινεζικές τράπεζες που συνδράμουν τη Ρωσία
Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο: Πράσινο φως για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της Ε.Ε.
Ευρωζώνη: Ανακάμπτει η οικονομική δραστηριότητα με οδηγό τις υπηρεσίες
Διχασμένες οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία των επιτοκίων της ΒοΕ
Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή-Πού έφτασε και πού οφείλεται
Ποιες οικονομίες φοβούνται το ισχυρό δολάριο
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ τράπεζες της Κίνας που υποστηρίζουν τον πόλεμο της Ρωσίας