OPEL: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη

Η σημείωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη τους πρώτους πέντε μήνες της χρονιάς, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο, οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων Opel αυξήθηκαν κατά 3,6 % στις 454.807 μονάδες έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, αντιπροσωπεύοντας ένα μερίδιο 5,77% επί του συνόλου της Ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου. Το Μάιο, η Opel πούλησε 95.143 οχήματα, και το μερίδιό της ανέβηκε στο 5,96%.

«Τα μοντέλα μας είναι εξαιρετικά δημοφιλή κάτι που επιβεβαιώνεται σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές όπου σημειώνεται και νέα αύξηση. Αυτό φαίνεται και στα βιβλία παραγγελιών. Έχουμε ήδη λάβει πάνω από 240.000 παραγγελίες για το Mokka σε όλη την Ευρώπη, πάνω από 90.000 για το μοδάτο mini ADAM και πάνω από 100.000 για τη ναυαρχίδα μας, το νέο Insignia,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, μέλος Δ.Σ. για τις Πωλήσεις.

Τους πέντε πρώτους μήνες της χρονιάς, η Opel αύξησε το μερίδιό της σε δέκα Ευρωπαϊκές χώρες.  Μεταξύ αυτών ήταν η Γερμανία, όπου το ποσοστό αυξήθηκε στο 6,88% επί του συνόλου της αγοράς αυτοκινήτου το πρώτο πεντάμηνο. Μόνο το μήνα Μάιο, το μερίδιο αγοράς έφτασε στο 7,26%. Το συμπαγές Mokka SUV ήταν 1ο στην κατηγορία SUV το Μάιο και τους πρώτους πέντε μήνες της χρονιάς. Η δημοτικότητα του Corsa αποδείχτηκε ότι αντέχει στο χρόνο και κατατάχθηκε πρώτο στη μικρή κατηγορία το Μάιο. Το Zafira ήταν Νο2 στην κατηγορία των συμπαγών πολυμορφικών το Μάιο και τους πρώτους πέντε μήνες.

 

Δειτε Επισης

Goldman Sachs: Πώς αλλάζει η σύρραξη στη Μέση Ανατολή τις προοπτικές σε οικονομία και αγορές
Βρετανία: Ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο τον Μάρτιο
Ε.Ε.: Προετοιμασίες για επέκταση των κυρώσεων κατά του Ιράν
Κίνα: Ετήσια μέση αύξηση 6,1% κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο
Έτοιμες να προχωρήσουν σε νέες κυρώσεις κατά του Ιράν οι ΗΠΑ
Νέο επιφυλακτικό σήμα Πάουελ για τη μείωση των αμερικανικών επιτοκίων
Πλεόνασμα 23,6 δις ευρώ στο εμπόριο αγαθών στην Ευρωζώνη
ΔΝΤ: Ανθεκτική η παγκόσμια οικονομία παρά τις πληθωριστικές πιέσεις
Όλι Ρεν: Οι γεωπολιτικές εντάσεις απειλούν τη μείωση των επιτοκίων
Τα υψηλότερα από τα τέλη του 2021 τα κέρδη της Goldman Sachs