Αλλαγές στην ηγεσία της Emirates

Η Emirates ανακοίνωσε τις αλλαγές στελεχών στις ανώτερες διοικητικές θέσεις του οργανισμού, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Adel Al Redha διορίστηκε Executive Vice President (EVP) και Chief Operations Officer, υπεύθυνος για το Engineering, Flight Operations, Service Delivery και Airport Services. Ο Al Redha βρίσκεται στο δυναμικό της Emirates από το 1988 και στο παρελθόν υπηρέτησε ως EVP Engineering και Ops, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλες θέσεις εντός του οργανισμού.

Ο Thierry Antinori αναλαμβάνει καθήκοντα Executive Vice President και Chief Commercial Officer, θέση από την οποία θα είναι υπεύθυνος για Commercial Operations, Revenue Optimization, Skywards, Destination and Leisure Management και την Emirates SkyCargo. Με περισσότερα από 25 χρόνια στον κλάδο των αερομεταφορών, ο κ. Antinory εντάχθηκε στην Emirates το 2011 ως EVP Passenger Sales Worldwide.

Ο Nabil Sultan, ο οποίος έχει διατελέσει σε αρκετές εμπορικές θέσεις στη διάρκεια των 20 χρόνων συνεργασίας του με την Emirates, διορίστηκε Divisional Senior Vice President (DSVP) της Emirates SkyCargo, του τομέα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates. Ο Nabil Sultan αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Ram Menen, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από την Emirates στις αρχές Ιουνίου. Ο Nabil Sultan έχει διατελέσει DSVP για τη βελτίωση των εσόδων και διανομής. Τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει ο Richard Jewsbury, ο οποίος διατελούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Senior Vice President (SVP) Commercial, Europe & Russian Federation.

Ο Adnan Kazim αναλαμβάνει το ρόλο του DSVP, Planning, Aeropolitical and Industry Affairs έχοντας υπηρετήσει μέχρι σήμερα στη θέση DSVP Planning & Research. Ο Salem Obaidalla, που κατείχε τη θέση SVP Australasia αναλαμβάνει το ρόλο του VP Aeropolitical and Industry Affairs.

Ο Hubert Frach, θα αναλάβει το νεοσύστατο ρόλο του DSVP, Commercial Operations West αφήνοντας τη θέση του ως SVP Global Sales. Ο Barry Brown που κατείχε τη θέση του Vice President, Australia, θα αναλάβει το νεοσύστατο ρόλο του DSVP Commercial Operations East.

Επιπρόσθετα, ο Paul Starrs διορίζεται SVP, Global Sales, ο Ramesh Venkat SVP, Revenue Optimization, Systems and Procedures και ο Will Lofberg αναλαμβάνει καθήκοντα Vice President, International, Government and Environment Affairs.

από Euro2day
 

Δειτε Επισης

Πλεόνασμα 23,6 δις ευρώ στο εμπόριο αγαθών στην Ευρωζώνη
ΔΝΤ: Ανθεκτική η παγκόσμια οικονομία παρά τις πληθωριστικές πιέσεις
Όλι Ρεν: Οι γεωπολιτικές εντάσεις απειλούν τη μείωση των επιτοκίων
Τα υψηλότερα από τα τέλη του 2021 τα κέρδη της Goldman Sachs
Η BP μείωσε 10% τους εργαζόμενους στον τομέα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Αξιοποίηση ρωσικών «παγωμένων» κεφαλαίων συζητούν ΔΝΤ - Παγκόσμια Τράπεζα
Παγκόσμια Τράπεζα: Αυξάνεται το χάσμα πλουσίων και φτωχών χωρών
Οι εισοδηματικές ανισότητες αυξάνονται στις χώρες που δανείζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Πετρέλαιο: Σε πτώση οι τιμές παρά την απειλή πολέμου
Πού θα κριθεί η αντίδραση των αγορών στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή