«Smart» άφιξη 5 αστέρων τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη

Πεντάστερο και απόλυτα smart θα είναι το νέο εγχείρημα ύψους 7 εκατ. ευρώ της οικογένειας Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη, η οποία «επενδύει» στις νέες υποδομές της συμπρωτεύουσας.

Ο λόγος για το Onoma Hotel του ομίλου Αnatolia Hotels, με ιστορία 90 ετών στον τουρισμό, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τον Αύγουστο του 2020 σε στρατηγική θέση δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό καθώς και στο μετρό.

«Με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων, το νέο μουσείο Ολοκαυτώματος /Μητροπολιτικό πάρκο καθώς και την σταδιακή αναβάθμιση της περιοχής, το ξενοδοχείο αναμένεται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποπνέει μια υγιή εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη», αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου.

Το κτίριο, 4.800 τ.μ. αγοράστηκε πριν από ενάμιση χρόνο προκειμένου να στεγάσει το νέο ξενοδοχείο. Το ONOMA Hotel θα προσφέρει απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες, αφού χάρη στην τεχνολογία και στο smart phone του κάθε επισκέπτη, το ξενοδοχείο θα συνδέεται μαζί του και κάθε προσωπική του επιθυμία μετατρέπεται σε υπηρεσία. Το οκταώροφο κτίριο στην οδό Μοναστηρίου 24 επιλέχθηκε στρατηγικά για την ιδανική του θέση σε κομβικό σημείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μετατρέπεται σε μία μονάδα με δυναμικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών.

Πρόκειται για το νεότερο μέλος του γνωστού ομίλου Anatolia Hospitality της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, με παράδοση τριών γενεών στο χώρο του τουρισμού, «που παραμένει από τη μία πιστή στις βασικές αρχές, τις προδιαγραφές και τις αξίες που μας ανέδειξαν και μας καθιέρωσαν στο χώρο του τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια, προσκαλώντας παράλληλα τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά αυτή τη νέα εμπειρία προσωποποιημένης διαμονής και φιλοξενίας που προσφέρει το ΟΝΟΜΑ Hotel», σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο
Ποια είναι τα νέα check-in στα ξενοδοχεία της Αθήνας-Μεγάλα projects στον τομέα της φιλοξενίας
Εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Ρεκόρ δεκαπενταετίας σε κέρδη και διανομή μερισμάτων
Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων-Οι προοπτικές ανά κλάδο και οι νέες τάσεις
Ελλάδα: Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές
Αλλάζουν σελίδα οι ελληνικές τράπεζες και προσελκύουν διεθνή επενδυτικά κεφάλαια
«Πρασινίζει» το «Ελευθέριος Βενιζέλος»- Η νέα επένδυση με αρχικό εκτιμώμενο κόστος τα 50 εκατ. ευρώ
Άφησε αμετάβλητη την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο Moody's
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα