Η Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σουπερμάρκετ Μασούτης θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο (Αχιλλέως 98). 
 
Το κατάστημα άνηκε στο Σκλαβενίτη, αλλά εκποιήθηκε λόγω της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού και εξαγοράστηκε από την Προμηθευτική. Η Μασούτης, που εξαγόρασε την Προμηθευτική, θα προχωρήσει σε αλλαγή επωνυμίας και άλλων καταστημάτων, με στόχο να ολοκληρώσει την ενσωμάτωση του δικτύου της Προμηθευτικής μέχρι το τέλος του 2018.
 
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Μασούτης εξαγόρασε το σύνολο των καταστημάτων της Προμηθευτικής (57 καταστήματα), κατεβαίνοντας έτσι σε Αττική και Κυκλάδες, καθώς τρία εξ αυτών βρίσκονται στην Άνδρο. Έως τώρα, η Μασούτης έχει ήδη παρουσία σε νησιά όπως Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.
 
Πέρα από τα υπάρχοντα καταστήματα, υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα για το άνοιγμα περίπου 40 επιπλέον μέσα στα επόμενα χρόνια, με στόχο τα 100 καταστήματα μεσαίου μεγέθους, δηλαδή σούπερ μάρκετ – boutique.
 
Η Μασούτης είναι η κορυφαία βορειοελλαδίτικη αλυσίδα λιανικού εμπορίου και μέσα στην πρώτη πεντάδα πανελλαδικά, μαζί με τις Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market (Μετρό) και Lidl. Διαθέτει 272 καταστήματα, 250 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι.
 
Απασχολεί περισσότερους από 7.500 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει και 245 μικρά καταστήματα Franchise με την επωνυμία Express Market. Για το 2018 ο κύκλος εργασιών του ομίλου προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 820 εκατ. ευρώ.
 
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com
 

Δειτε Επισης

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα-Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
NielsenIQ: Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα: Σημαντική ανάκαμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο
Στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο
Ποια είναι τα νέα check-in στα ξενοδοχεία της Αθήνας-Μεγάλα projects στον τομέα της φιλοξενίας
Εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Ρεκόρ δεκαπενταετίας σε κέρδη και διανομή μερισμάτων
Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων-Οι προοπτικές ανά κλάδο και οι νέες τάσεις
Ελλάδα: Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές