Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του 34χρονου κληρονόμου

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η ξαφνική απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη Junior, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 34 μόλις ετών. 

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του που έγινε γνωστή λόγω διαφοράς ώρας με την Αμερική το μεσημέρι της Κυριακής-ο νεαρός κληρονόμος πέθανε το Σάββατο στο Κλίβελαντ του Οχάϊο από ανακοπή καρδιάς-προκάλεσε σοκ και ανείπωτη θλίψη.

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Ίδρυμα Κόκκαλη επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ήδη γνωστό στην οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους του νεαρού επιχειρηματία που έσβησε έτσι ξαφνικά στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του.

Ο πατέρας του και η μητέρα του επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα από την Μύκονο όπου παραθέριζαν, βυθισμένοι στην μεγαλύτερη και πιο ανείπωτη θλίψη, αυτή των γονιών που μαθαίνουν ότι έχασαν το παιδί τους.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα, ώστε να γίνει η κηδεία του, ενώ παραμένει άγνωστο αν κάποιο μέλος της οικογένειας θα μεταβεί στις ΗΠΑ.

Η είδηση της απώλειας του γελαστού παιδιού, σόκαρε τους στενούς του φίλους σαν τον Αλιόσα Γκρίσιν που ξέσπασε σε κλάμματα όταν το έμαθε αλλά και όλους όσους ήξεραν πολύ ή λίγο τον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

Πάρα πολλές ήταν οι ανακοινώσεις τόσο από τον χώρο της πολιτικής πολύ περισσότερο όμως από τον χώρο του αθλητισμού για την απώλεια του 34χρονου κληρονόμου στην επιχειρηματική αυτοκρατορία που έστησε ο πατέρας του.

Για θρήνο της οικογένειας του Ολυμπιακού κάνει λόγο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ ιδιαίτερα συγκινητική είναι η δήλωση του ισχυρού άντρα των ερυθρόλευκων, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες».

Δεν ήταν φυσικά ο μόνος που έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έμεινε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά προέβη σε γραπτή δήλωση η οποία αναφέρει: Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου. Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια».

Σε ανακοινώσεις προέβησαν πίσης ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Άρης και άλλοι άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, όπως ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Παναγιώτης Φασούλας που δήλωσε: «Δεν υπάρχει πιο βαθιά οδύνη από το να προηγείται το παιδί σου και να φεύγει από την ζωή πριν από εσένα. Στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Σωκράτη και την Ελένη Κόκκαλη, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια και την ευχή να αντέξουν στο πιο δύσκολο φορτίο που θα μπορούσε να τους τύχει».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Νέα εύσημα Moody's στις ελληνικές τράπεζες-Πώς είδε τα αποτελέσματά τους
Ελλάδα: Πρωτογενές πλεόνασμα 3,378 δισ. ευρώ για κρατικό προϋπολογισμό στο πρώτο δίμηνο
Ποια είναι τα νέα check-in στα ξενοδοχεία της Αθήνας-Μεγάλα projects στον τομέα της φιλοξενίας
Εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Ρεκόρ δεκαπενταετίας σε κέρδη και διανομή μερισμάτων
Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων-Οι προοπτικές ανά κλάδο και οι νέες τάσεις
Ελλάδα: Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές
Αλλάζουν σελίδα οι ελληνικές τράπεζες και προσελκύουν διεθνή επενδυτικά κεφάλαια
«Πρασινίζει» το «Ελευθέριος Βενιζέλος»- Η νέα επένδυση με αρχικό εκτιμώμενο κόστος τα 50 εκατ. ευρώ
Άφησε αμετάβλητη την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο Moody's
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα