Γ. Καμπανέλας: Στοχευμένες ενέργειες προώθησης επενδύσεων από Invest

InBusinessNews  30/11/2022 19:42
Γ. Καμπανέλας: Στοχευμένες ενέργειες προώθησης επενδύσεων από Invest

Γ. Καμπανέλας: Στοχευμένες ενέργειες προώθησης επενδύσεων από Invest

InBusinessNews  30/11/2022 19:42

Στόχος για το 2023 παραμένει η Κύπρος να αποτελεί ένα διεθνές επιχειρηματικό και τεχνολογικό κέντρο, διεμήνυσε ο Γ.Δ του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλας.

Αφού παρουσίασε τον ρόλο και την αποστολή του Invest Cyprus, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού είπε πως στην στρατηγική για το επόμενο έτος παραμένουν ως στόχος η Κύπρος να καταστεί ένα διεθνές επιχειρηματικό και τεχνολογικό κέντρο, η προώθηση άμεσων ξένων επενδύσεων σε σειρά από τομείς, τα κίνητρα για παραγωγές ταινιών και η εστίαση σε επενδυτικά κεφάλαια και εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Όπως είπε οι εταιρείες τεχνολογίας που επενδύουν στην Κύπρο αυξήθηκαν κατά 49%, γεγονός που επιβεβαιώνει την ελκυστικότητα της χώρας στην εν λόγω βιομηχανία. Ο αριθμός εταιρειών διαχείρισης UCI αυξήθηκε κατά 17%, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, τα asset under Management παρουσίασαν άνοδο κατά 23%.

Μεγάλη έμφαση δίνει ο Invest στην προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός και στην ενημέρωση των επαγγελματιών του Κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός πραγματοποιεί διαδικτυακές εκστρατείες σε στοχευμένες αγορές και κοινό, αξιοποιεί ιστοσελίδα που περιέχει προωθητικό περιεχόμενο για τις επενδύσεις στην Κύπρο, ενώ μεγάλη προώθηση της χώρας μας γίνεται μέσω του μηνιαίου newsletter που παραλαμβάνουν άνω των 290 χιλιάδων υποψήφιων επενδυτών και εταιρειών.

Τα διεθνή συνέδρια, τα roadshow και τα διαδικτυακά workshops, όλα από τον Invest, επίσης συμβάλλουν στην προώθηση της Κύπρου, τα οποία και παρουσίασε κατά τη διάρκεια της oμιλίας του ο Γενικός Διευθυντής.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας