Είδαν Αννίτα Δημητρίου CIBA, ΣΕΛΚ και Step Cyprus

Συνάντηση με εκπροσώπους του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων (Cyprus Businesses Association – CIBA), εκπροσώπους του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και του Step Cyprus, είχε τη Δευτέρα, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το πλαίσιο της δραστηριοποίησης των εταιρειών διεθνών δραστηριοτήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στο ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι των εν λόγω συνδέσμων ενημέρωσαν την Πρόεδρο της Βουλής για τις προοπτικές που δημιουργούνται στον υπό αναφορά τομέα, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη που εκπροσωπούν.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει ο τομέας των υπηρεσιών στην οικονομία της Κύπρου, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη τήρησης του ευρωπαϊκού και του εθνικού πλαισίου των κανόνων που ήδη διέπουν τον εν λόγω τομέα.

Τέλος, η Πρόεδρος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των υπό αναφορά συνδέσμων ότι, στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων, θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη τους, με στόχο τη διατήρηση της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023