Iron Mountain: Γρήγορα αντανακλαστικά στα νέα δεδομένα

Με το Βραβείο Υπηρεσίες διακρίθηκε η Iron Mountain στο πλαίσιο των 13ων IN Business Awards.

Όπως ανέφερε ο Multi-country managing director, leading Bulgaria, Cyprus, Greece της Iron Mountain, Αντρέας Χατζηγιακουμής οι στόχοι της εταιρείας είναι συνυφασμένοι με την ανάπτυξη, τη διατήρηση και την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά.

Για να επιτευχθεί αυτό, όπως είπε, απαιτείται γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί και εστιάζονται κυρίως στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην εφαρμογή ευφυών συστημάτων και τεχνολογιών και στη δημιουργία ενός δυναμικού υβριδικού περιβάλλοντος διαχείρισης δεδομένων.

Αναφερόμενος στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας τόνισε ότι αυτό είναι o σχεδιασμός και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών στον τομέα διαχείρισης του φυσικού και ηλεκτρονικού αρχείου.

Διαβάστε πιο κάτω όλα ανέφερε στο περιοδικό IN Business ο Αντρέας Χατζηγιακουμής: 

H Iron Mountain Cyprus ιδρύθηκε το 2003 με την επωνυμία Fileminders και το 2017 εξαγοράστηκε από τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα διαχείρισης αρχείου και πληροφοριών, την Iron Mountain.

Σε 54 χώρες
Η Iron Mountain ιδρύθηκε το 1951, έχει ως έδρα τη Βοστώνη και χαίρει της εμπιστοσύνης περισσότερων από 230.000 οργανισμών σε όλο τον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 54 χώρες, διαθέτοντας πάνω από 1.600 εγκαταστάσεις. Στην Κύπρο η εταιρεία εργοδοτεί, περίπου, 150 άτομα και αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών στον τομέα της.

 

Ιδιαίτερη περηφάνια
Το βραβείο στην Κατηγορία Υπηρεσίες των IN Business Awards αποτελεί τιμή και γεμίζει με ιδιαίτερη περηφάνια όλους στην εταιρεία, καθώς μία από τις βασικές μας αξίες, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους τομείς της διαχείρισης αρχείου, του σχεδιασμού και της εφαρμογής λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην κυπριακή αγορά, έχει αναγνωριστεί και επιβραβευθεί.

Παράλληλα, η βράβευση αυτή ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας για συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, έτσι που να ικανοποιούμε τις νέες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας στις νέες προκλήσεις που έχουν να διαχειριστούν.

 

Περιβάλλον αριστείας
Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα θεωρούμε ότι είναι o σχεδιασμός και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών στον τομέα διαχείρισης του φυσικού και ηλεκτρονικού αρχείου.

Αυτό πηγάζει από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την υιοθέτηση πρακτικών και τεχνικών που αναπτύσσει η IronMountain στη διεθνή αγορά, αλλά και από το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας, που ευνοεί την καινοτομία και την αριστεία εντός του προσωπικού.

 

Επιχειρηματική συνέχεια
Οι στόχοι της εταιρείας είναι συνυφασμένοι με την ανάπτυξη, τη διατήρηση και την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά. Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί και εστιάζονται κυρίως στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην εφαρμογή ευφυών συστημάτων και τεχνολογιών και στη δημιουργία ενός δυναμικού υβριδικού περιβάλλοντος διαχείρισης δεδομένων.

Η Iron Mountain είναι σε θέση να προσφέρει ό,τι απαιτεί ένας οργανισμός ή μια εταιρεία όσον αφορά τον τομέα αυτό και έχει αποδείξει έμπρακτα, κατά τη διάρκεια της δύσκολης ομολογουμένως χρονιάς που πέρασε λόγω της πανδημίας, ότι οι υπηρεσίες της αποτέλεσαν το εργαλείο διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας και λειτουργίας τους.

Πρωταγωνιστικός ρόλος
Η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αρχείων και πληροφοριών, σε παγκόσμιο επίπεδο, διέρχεται την περίοδο της ψηφιακής μετάβασης με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η διαχείριση της μετάβασης τόσο από τη θέση του στρατηγικού συνεργάτη των πελατών μας όσο και εσωτερικά, είναι ίσως μία από τις πιο σοβαρές προκλήσεις, κυρίως λόγω της ανάγκης για αλλαγή επαγγελματικής νοοτροπίας, κουλτούρας αλλά και της εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Στην Κύπρο, λόγω και του νέου εργασιακού περιβάλλοντος που οι συνθήκες της πανδημίας έχουν δημιουργήσει, προβάλλει περισσότερο επιτακτική η ανάγκη για αμεσότερη προσαρμογή των λύσεων που προσφέρουν οι υπηρεσίες του τομέα στις νέες απαιτήσεις, κάτι που προϋποθέτει γρήγορα αντανακλαστικά από όλους μας.

Δειτε Επισης

Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΡΙΚ-Τι διαμηνύει για τους μισθούς των υπαλλήλων ο Κεραυνός
Ετήσια αύξηση 4,2% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο-Οι σημαντικότερες θετικές μεταβολές