Ξεκινά ο παραλιακός πεζόδρομος της Πέγειας

Προχωρούν οι διαδικασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Πέγειας, με την προκήρυξη της προσφοράς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως ο παραλιακός πεζόδρομος της Πέγειας  αφορά πολεοδομικό έργο μήκους 2 χιλιομέτρων η Α΄Φάση,  και το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το έργο συνέχισε, είναι μέρος, του ευρύτερου παραλιακού πεζόδρομου που ξεκινά από την περιοχή της Μαρίνας στα Πότιμα μέχρι το Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων.

Στην Α’ Φάση του έργου, σημείωσε, στο τμήμα που έχει προκηρυχθεί προβλέπεται η κατασκευή αμφιθεάτρου, υπαίθριου γυμναστηρίου, γηπέδου μπάσκετ, κιόσκι και παιδικής χαράς. Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει το Δήμο Πέγειας. Η ολοκλήρωση του έργου υπολογίζεται σε 18 μήνες.

Εξάλλου αναφερόμενος στις ασφαλτοστρώσεις, ανέφερε πως ο Δήμος Πέγειας ξεκίνησε μέσα στην ίδια χρονιά την προκήρυξη του έργου ασφαλτοστρώσεων κόστους 1 εκατομ. ευρώ. Σκοπός μας, συνέχισε, είναι η άνεση και η ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της Πέγειας με την ολοκλήρωση ολόκληρου του οδικού δικτύου της Πέγειας, κατέληξε.

Δειτε Επισης

Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023