Υπογραφή μνημονίου συναντίληψης μεταξύ Cyprus Payroll Management Association και ΔΗΣΥ

Στις 24 Μαίου 2021, έπειτα και από τη συνάντηση μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Payroll Management Association (CPMA) και του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ) υπογράφηκε μνημόνιο για τη μεταξύ τους συνεργασία και την προώθηση των κοινών τους στόχων. 

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή του Μνημονίου στοχεύεται η μεταξύ τους στήριξη και συνεργασία αποσκοπώντας στο να δοθούν λύσεις σε διάφορα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τον κλάδο της Διεύθυνσης Μισθοδοσίας αλλά και στο να εργαστούν ως προς την οικοδόμηση συνθηκών μακροχρόνιας ανάπτυξης στον Κλάδο Διεύθυνσης Μισθοδοσίας, με γνώμονα το κοινό καλό και θετικό αντίκτυπο προς τον οικονομικό κόσμο.   

Σημαντικότητα αποδίδεται και από τις δύο πλευρές σε θέματα τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, δημιουργίας ψηφιακών υποδομών και τεχνογνωσίας σε θέματα Διεύθυνσης Μισθοδοσίας.  

Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ, κύριος Χάρης Χρ. Γεωργιάδης, αντιλαμβανόμενος τη σημαντικότητα του CPMA ως στρατηγικού εταίρου και για τη συμβολή του στη βελτίωση των θεμάτων που σχετίζονται με τον ευαίσθητο τομέα της μισθοδοσίας, δήλωσε ότι η υπογραφή αυτού του μνημονίου συναντίληψης θα ξεφύγει από το τυπικό κομμάτι και θα υλοποιηθεί με απώτερο σκοπό την ουσιαστική συνεργασία για την επίτευξη των κοινών στόχων των δύο μερών.

Ο Πρόεδρος του CPMA, κύριος Θεόδωρος Μάντης δήλωσε ότι θα δοθεί κάθε δυνατή υποστήριξη προς το ΔΗ.ΣΥ με απώτερο σκοπό την επίτευξη των κοινών στόχων τους.

Ως CPMA, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για την υπογραφή του Μνημονίου αλλά και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. κ. Χάρη Χρ. Γεωργιάδη για την στήριξη των θέσεων του Συνδέσμου μας. Με το Μνημόνιο αυτό ενδυναμώνουμε το δίκτυο συνεργασιών μας λαμβάνοντας υπόψη την σημαντικότητα μεταφοράς των θέσεων των Μελών μας, αλλά και το κοινό καλό για την κυπριακή οικονομία και κοινωνία.

Κατά την συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. κ. Χάρης Χρ. Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του CPMA , κ. Θεόδωρος Μάντης, ο κύριος Μάριος Διογένους, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CPMA και η κυρία Σάβια Ορφανίδου, βουλεύτρια του ΔΗ.ΣΥ και μέλος του CPMA τους οποίους ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία τους και τον συντονισμό για την υπογραφή του Μνημονίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον CPMA, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου: https://cpma.org.cy/  

 

Δειτε Επισης

Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης